SPOR Haber Girişi : 22 Ağustos 2022 00:29

ERZURUMSPOR "BİTTİ" DEMEDEN BİTMEZ

ERZURUMSPOR
Spor Toto 1. lig 2. hafta maçlarında deplasmanda İzmir temsilcisi Göztepe'ye konuk olan Erzurumspor hakem faciasına rağmen karşılaşmadan 1 - 1 lik beraberlik ile ayrıldı. 

Erzurumspor İzmirden 1 puanla dönüyor,
Spor Toto 1. lig 2. hafta maçlarnında deplasmanda İzmir temsilcisi Göztepe'ye konuk olan Erzurumspor hakem faciasına rağmen karşılaşmadan 1 - 1 lik beraberlik ile ayrıldı. 
Pendikspor beraberliği ile lige başlayan ve 2. hafta müsabakalarında İzmir'de Göztepe ile karşılaşan Erzurumspor, öezillekli 2. yarıdaki muhteşem futbolu ile hakeme rağmen 1 puanı koparmasını bildi. Karşılaşmanın hakemi  Ozan Ergün ve  VAR hakemleri mavi beyaçlı takımın Süleyman Koç'a yapılan ve yüzde yüz penaltı pozisyonunu görmezden gelmesi büyük tepkiye neden oldu. Maçın ikinci yarısının hemen başında oyuna dahil olan Olanerenin yıldızlaştığı karşılaşmada alt yapıdan kadroya dahil olan Cengizhan Bayrak Pendik maçında oludğu gibi Göztepe maçında da üstün bir performans sergileyerek alkış topladı. 
MAÇTAN DAKİKALAR
8'inci dakikada ilk tehlikeli atağı Göztepe geliştirdi. Hızlı gelişen atakta Tijanic'in pasıyla buluşan Palmer topa gelişine vurdu. Kaleci Göktuğ mutlak golü çıkardı.
43'üncü dakikada Göztepe atağa çıkarken topu kaptırdı. Sol kanattan Göztepe kalesine sokulan Rosheuvel'in şutunda meşin yuvarlak yandan oyun alanını terk etti.
44'üncü dakikada Göztepe öne geçti. Yunus Emre'nin soldan ortaladığı topa Hüsamettin kafayı vurdu: 1-0.
53'üncü dakikada Cengizhan soldan ortaladı, Süleyman gelişine vurdu. Ancak Göztepe kalecisi Ekrem güzel bir kurtarışa imza atıp tehlikeyi savuşturdu.
78'inci dakikada Erzurumspor FK frikik kazandı. Atışı kullanan Olanare'nin şutunda top az farkla yandan auta çıktı.
80'inci dakikada Erzurumspor FK lehine penaltı kararı verildi. Uğur Kaan'ın, Cengizhan'ın düşürmesiyle hakem beyaz noktayı gösterdi.
81'inci dakikada Olanare penaltı atışını gole çevirdi: 1-1. Kalan dakikalarda iki takımın da çabaları sonucu değiştirmedi, takımlar 1'er puanı hanelerine yazdırdı. 
STAT: Gürsel Aksel
HAKEMLER: Ozan Ergün, Kemal Mavi, Hasan Hüseyin Tetik
GÖZTEPE: Ekrem - Kerim (Dk. 11 Uğur Kaan), Arslanagic, Emir, Yunus Emre, Yalçın, Palmer (Dk. 90 Ege), Tijanic (Dk. 75 Ali Akman), Mamah, Yasin (Dk. 75 Emre), Hüsammetin (Dk. 90 Atanga)
ERZURUMSPOR FK: Göktuğ - Orhan (Dk. 84 Celal), Mustafa Yumlu (Dk. 36 Shala), Mustafa Akbaş, Cengizhan, Batuhan, Sefa (Dk. 46 Olanare), Hasek, Eren, Süleyman, Rosheuvel (Dk. 67 Lameria)
GOLLER: Dk. 44 Hüsamettin (Göztepe), Dk. 80 (Pen.) Olanare (Erzurumspor)
SARI KARTLAR: Orhan, Göktuğ, Mustafa Akbaş (Erzurumspor), Ekrem, Palmer, Arslanagic, Uğur Kaan (Göztepe)