SPOR Haber Girişi : 05 Şubat 2021 14:02

ERZURUMSPOR CEZALARDAN GÖZÜNÜ AÇAMIYOR!

ERZURUMSPOR CEZALARDAN GÖZÜNÜ AÇAMIYOR!
Protokol tribününe fazla kişi alınması B.B. Erzurumspor'a yine ceza kestirdi!
Bu kadarına da  pes doğrusu!
Protokol tribününe  fazla kişi alınması B.B. Erzurumspor'a yine ceza kestirdi! 
Türkiye Futbol Federasyonu Kulüplerin gözünün yaşına bakmıyor. Pandemi nedeniyle seyircisiz oynanan müsabakalarda Protokol tribününe fazla kişi alınması çoğu kulübün yanı sıra Erzurum'unda canını yakıyor. Önceki gün toplanan Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel futbol Disiplin Kurulu, bazı takımlara yüklü miktarda para cezası verdi. işte bu takımlardan biride Büyükşehir Belediye Erzurumspor. 
PFDK, son yaptığı toplantıda temsilci ve gözlemci raporları doğrultusunda 31.01.2021 tarihinde oynanan BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPOR-MKE ANKARAGÜCÜ Süper Lig müsabakasında, protokol tribününe talimatta belirlenen sayıdan fazla kişinin alınmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 48.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, karar verdi. Arıca, Aynı müsabakada BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPOR Kulübünün, takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi Erzurumspor bu sezon üçüncü kez protokolde fazla kişi bulundurmaktan dolayı para cezası ile cezalandırdı. Verilen bu ceza ile birlikte mavi beyazlı kulüp, Fenerbahçe maçında  Fenerbahçe 24.000 tl,  Gazişehir FK müsabakasında 48.000 tl ve Ankaragücü karşılaşmasında ise yine 48.000 tl para cezası alırken, Ayrıca Büyükşehir Belediye Erzurumspor  Kulübünün, Ankaragücü müsabakasında takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 10.500.-TL para cezası verilmesine karar verdi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.