SPOR Haber Girişi : 21 Ocak 2022 14:29

ERZURUMSPOR'DA 5 EKSİK VAR!

ERZURUMSPOR'DA 5 EKSİK VAR!
Ligin ikinci yarısının ilk iki maçından da beraberlik alarak zirve yarışında puan kayıpları yaşayan Erzurumspor Bandırma deplasmanından galibiyet hedefliyor.
Erzurumspor'da Bandırma yolculuğu yarın. 
Ligin ikinci yarısının ilk iki maçından da beraberlik alarak zirve yarışında puan kayıpları yaşayan Erzurumspor  Bandırma deplasmanından galibiyet hedefliyor. 
Spor Toto 1. Lig'in 2. yarısına iyi başlayamayan ve evinde Menemenspor ile 1 - 1 ardından ise Bursa deplasmanında vasat futbol ile golsüz berabere kalan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, pazar günü Ligin güçlü ekiplerinden Bandırmaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. 
Son galibiyetini Denizlispor karşısında alan ve ardından oynadığı iki müsabakadan da beraberlik çıkaran Mavi beyazlılarda kaybedilen puanlar taraftarları endişeye sevk etti. 
Transfer yasağının kaldırılamaması ve sakat oyuncu sayısının da fazla olmasından dolayı bir türlü ideal kadronun oluşturulamadığı Erzurumspor'da tüm gözler pazar günü Bandırma'da oynanacak olan karşılaşmaya çevrildi. 
Erzurumspor'da sakatlıklarından ötürü, Ally Malle, Aykut Demir, Mustafa Yumlu, Süleyman Koç ve Gökhan Kardeş, Royal Hastanesi Bandırmaspor kadrosunda yer alamayacak. 
Bugün son antrenmanı yapan B.B Erzurumspor, yarın uçakla İstanbul'a oradan da karayolu ile Bandırmaya geçecek. 
Pazar günü saat 13:30:da başlayacak olan karşılaşmada orta hakemliği Ali Palabıyık yapacak.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.