SPOR Haber Girişi : 02 Ağustos 2022 15:49

ERZURUMSPOR'DA BÜYÜK GÜN YARIN

ERZURUMSPOR'DA BÜYÜK GÜN YARIN
Erzurumspor'da büyük gün yarın.  Büyükşehir Belediye Erzurumspor için dönüm noktası olacak genel kurula sadece saatler kaldı. 

Erzurumspor'da büyük gün yarın. 
Büyükşehir Belediye Erzurumspor için dönüm noktası olacak genel kurula sadece saatler kaldı. 
Haftalardır bir türlü yapılamayan ve kulüp için büyük zaman kaybının yaşandığı genel kurul yarın gerçekleşecek. Ahmet Dal’ın Kulüp Başkanı seçileceğine kesin gözüyle bakılan kongre ve ardından yaşanacak olan gelişmeler, mavi beyazlı kulüp için “ya tamam, ya devam” meselesi olacak. Sadece Başkanlık seçimi değil, aynı zamanda kulübün ismi ve armasının değiştirilerek şirketleşmesi için yeni yönetime yetkinin de verileceği kongrenin ardından atılacağı düşünülen ilk adım ise, transfer tahtası olacak. Kulübün transfer tahtasını açabilmesi için gerekli olan kaynağın 65 milyon lira olduğu öğrenilirken, sürecin nasıl yönetileceği ve Onursal Başkan Mehmet Sekmen’in bu parayı nereden bulacağı ise merak konusu oldu.
TARAFTARDAN HAKLI UYARI
Erzurumsporlu taraftarlar, takımın çok ciddi bir darboğaz içerisinde olduğunu belirterek, “Transfer tahtası sorununun acilen çözülmesi gerekiyor, aksi halde bu sene değil şampiyonluk kümede kalmamız bile mucize olur” dediler.
Ömer Düzgün yönetiminin en büyük hatasının kur bu kadar yüksek değilken transfer tahtasını açmamak olduğunu dile getiren taraftarlar, “Ömer Düzgün, futbolcuların parasını ödeyebilmek adına transfer tahtasını açtırmadı. Ama ne hazindir ki, yine para ödeyemediği futbolcuların kaprisleri yüzünden takım şampiyonluktan oldu. Bu transfer yasağı işi kalkmadıkça takımımızın iflah olacağı yok. Bu yüzden gerekli adımların acilen ve vakit kaybedilmeden atılması gerekiyor” diye konuştular.
AHMET DAL ESKİLERİ UNUTMADI
Bu arada Erzurumspor kulüp Başkanı Ahmet Dal genel kurul öncesi çok ulumlu bir adım atarak kulübe bugüne kadar hizmet etmiş olan eski Bşakan ve yöneticileride yarınki genel kurula davet etti. Ahmet Dal'ın bu olumlu haereketi camiada takdirle karşılandı.