SPOR Haber Girişi : 06 Haziran 2022 15:05

ERZURUMSPOR'DA HAREKETLİLİK BAŞLIYOR

ERZURUMSPOR'DA HAREKETLİLİK BAŞLIYOR
Erzurumspor için Onursal Başkan Mehmet Sekmen ve kulüp Başkanı Ömer Düzgün bir araya geliyor.. 

Gözler bu toplantıya çevrildi. 
Erzurumspor için Onursal Başkan Mehmet Sekmen ve kulüp Başkanı Ömer Düzgün bir araya gelecek. 
Sezona Süper Lig parolası ile başlayan ancak hedefine ulaşamayan Erzurumspor'da bu hafta hareketli günler yaşayanacak. Sezonun sona ermesi ve takımın yine 1. ligde mücadele edecek olması ile eleştirilerin hedefinde olan Başkan Ömer Düzgün'ün görevine devam edip etmeyeceği Büyükşehir belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile yapacağı toplantı sonrası belli olacak. 
Zor bir sürecin içine giren Erzurumspor'da başta yönetim olmak üzere kadro yapısında da nasıl bir yol çizileceği merakla bekleniyor. 
Kulüp Başkanı Ömer Düzgün'ün yakın çevresine çok yorulup yıprandığı ve Başkan Mehmet Sekmen ile şaqacağı görüşmeden sağlıklı bır sonuç çıkmaması durumunda görevi bırakabileceğini ifade ettiği öğrenildi, 
Bu arada Yönetimsel kriz'in yanı sıra bir diğer etkende kadro yapılanmasının nasıl şekil alacağı. yeni sezon öncesi Mavi beyazlı takımda sözleşmeleri sona eren ve kiralık olan gelen isimlerin ayrılmasının ardından, bir başka merak edilen konu ise tranfser tahtasının açılıp açılmayacağı. Kulübün onursal Başkanı ve aynı zamanda Büyükşehir belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in de yaşanan gelişmeler karşısında atacağı adım tam bir soru işareti. Öte yandan Erzurumspor Kulüp Başkanı Ömer Düzgünün basın toplantısının ise yarın yapıcağı öğrenildi.