SPOR Haber Girişi : 18 Eylül 2020 21:33

ERZURUMSPOR'DA İMZA TÖRENİ VARDI

ERZURUMSPOR'DA İMZA TÖRENİ VARDI
BB Erzurumspor, Süper Lig kadrosuna dahil ettiği yeni transferler için toplu imza töreni düzenlendi. Kulüp antrenman sahasında yapılan imza töreninde kulüp başkanı Hüseyin Üneş. Onursal Başkan Mehmet Sekmen’e şampiyonluk kupası minyatürünü hediye etti.
BB Erzurumspor’da toplu imza töreniyle yeni transferlerini kamuoyunda tanıttı. Süper Lig’in yeni ekibi Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da 9 yeni transfer için  Antrenman Sahasında toplu imza töreni düzenlendi. Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş, yeni transferlerin takıma çok ciddi katkı sağlayacaklarını söyledi. Onursal Başkan Mehmet Sekmen’in de katıldığı törende futbolcular Mavi-beyaz forma giyerek kendilerini Erzurumsporlu yapan resmi sözleşmeleri imzaladı.
Maskeli imza töreni
Büyükşehir Belediye Başkanı ve Kulüp Onursal Başkanı Mehmet Sekmen, Mavi-beyazlı kulübün Başkanı Hüseyin Üneş, yöneticiler ve futbolcular pandemi tedbirleriyle bir araya geldi. Antrenman sahası ortasına kurulan platformda 9 yeni futbolcuya tek tek imza attıran Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş, “Geçtiğimiz sezon takıma çok ciddi katkılar sağlayan ve sözleşmesi biten 5 futbolcuyla sözleşme uzattık. Transfer döneminde 9 yeni futbolcuyu da takıma kazandırdık. Kale dahil olmak üzere bir çok bölgeye yeni transfer yaparak takımı güçlendirdik. Yeni sezonda takıma çok ciddi katkı sağlayacaklar” dedi.
Onursal başkanımıza Erzurumspor ailesi adına teşekkürler
Geçtiğimiz sezonu başarılarla geride bıraktıklarını anlatan Başkan Üneş, “Onursal başkanımızın gösterdiği hedefler doğrultusunda geçtiğimiz sezonu istediğimiz gibi camiamızı yakışır şekilde şampiyonlukla tamamladık. Süper Lig’e 9 yeni transferle bismillah dedik. Geçen hafta Ankaragücü maçıyla galibiyetle başladık. Aynı şekilde devam edeceğiz. Özellikle şampiyonlukta katkısı olan başta hem şehrimizin Büyükşehir Belediye Başkanı ve onursal başkanımıza büyük Erzurumspor ailesi adına teşekkür ediyorum.
Büyük Erzurumspor taraftarının destekleri, duasıyla yeni sezonu da en iyi şekilde hak ettiğimiz yerde bitirebilmek için var gücümüzle mücadele edeceğiz” diye konuştu.
7 Yılda küçümsenmeyecek başarı elde ettik
Yeni sezonun hayırlı olması temennisinde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ise konuşmasında şunları söyledi:
“İlk maçımızı yaptık, arzu ettiğimiz puanları aldık. Emeği geçen kulüp başkanı, yönetici ve futbolculara teşekkür ediyoruz. Yeni transferleri Erzurum kamuoyuna tanıtmak üzere toplandık. Son 7 yılda küçümsenmeyecek başarı elde ettik. 4 kupa, 2  Play-Off oynama, bir de malum Süper Lig’de top oynama fırsatı bulduk. Çok daha güçlü bir şekilde futbol camiasında, Erzurum kamuoyunda inşallah taraftarımızın yüzünü güldürmeye gayret edeceğiz.”
Açıklamalar ve futbolcuların mukavele imzasından sonra Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş, geçen sezon kazandıkları kupanın minyatürünü Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e hediye etti.
Bu arada toplu imza töreninde kaleci Fabien Farnolle, Arturo Mina, Mitchell Donald, Adopphe Teikeu, Petrus Boumal, Arvydas Novikovas, Muhammed Gönülaçar ve Armando Sadiku attıkları imzalar ile resmen dadaş oldu.
İmza töreninde Başkanvekili Ömer Düzgün, yöneticiler Taha Emre Balta, Ahmet Dal ve Muzaffer Şahin de hazır bulundu.
.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.