SPOR Haber Girişi : 30 Mayıs 2023 22:55

ERZURUMSPOR'DA KONGRE KARARI ALINDI

ERZURUMSPOR'DA KONGRE KARARI ALINDI
Kulüp Başkanı Ahmet Dal yönetimi ile birlikte düzenlediği basın toplantısında Başkan adaylarına çağrıda bulundu ve kongre tarihini açıkladı. 

Erzurumspor'da kongre kararı alındı. 
Kulüp Başkanı Ahmet Dal yönetimi ile birlikte düzenlediği basın toplantısında Başkan adaylarına çağrıda bulundu ve kongre tarihini açıkladı. 
TFF 1. Lig'de son haftada aldığı galibiyet ile ligde kalmayı başaran Erzurumspor FK’da kongre kararı alındı.   
Erzurumspor'da yeni yönetim için kongre kararı alındı. Bir yanda ekonomik sıkıntılar, diğer yanda stadyum rezaletii, bir .aşka yanda ise yeterli desteğin gösterilmediği ve kısıtlı imkanlara rağmen son maçta aldığı üç puan ile ligde kalmayı başaran Mavi beyazlılarda Kulüp Başkanı Ahmet Dal beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte basının karşısına çıktı. 
Konuşmasına sezonun değerlendirmesini yaparak başlayan başkan Ahmet Dal, ekonomik sıkıntıların yanında birde deprem nedeniyle stadyum krizinin takımı olumsuz etkilediğini ancak yinede ligde kalmayı başardıklarını ifade etti. 
Transfer yasağına engel 90 milyon TL borcun yanı sıra 60 milyon tutarında genel borç bulunduğunu dile getiren Başkan Dal, total olarak kulübün 150 milyon TL borcu bulunduğunu açıkladı.  Sezonun mali problemlerin yanı sıra, asrın felaketi deprem nedeniyle zor bir süreçten geçtiğini anlatan Başkan Dal, yaşanan bu olumsuzluklara rağmen ligde kaldıkları için mutlu olduklarını ancak Erzurumspor Futbol Kulübü'nün yerinin Süper Lig olduğunu dile getirdi. 
Geçtiğimiz yıl alt yapıdan 18 futbolcuyu A takıma dahil ettiklerini söyleyen Başkan Ahmet Dal, zor bir sezonda büyük bir mücadele ortaya koyan teknik heyetten futbolcusuna, personeline varıncaya kadar herkese teşekkür ettiğini söyledi. 
KONGRE KARARI ALINDI
Ligde transfer yasağı nedeniyle zor bir sezon geçiren Erzurumspor FK'da yeni sezon öncesi 15 Haziran tarihinde genel kurula gitme kararı alındığı açıklandı.  Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal, "Buradan Başkan adayı olmak isteyenlere sesleniyorum. ben ve yönetimim bırakıyoruz. Aday olmak isteyenlerin önü açık. 15 Haziran Tarihinde kongremizi gerçekleştirme kararı aldık. Kongre tarihine kadar yine kulübümün sorunlarını çözmek için yönetimim ile birlikte çalışmaya devam edeceğim." dedi.