SPOR Haber Girişi : 13 Haziran 2022 11:22

ERZURUMSPOR'DA NE SES NEDE GÖRÜNTÜ VAR!

ERZURUMSPOR'DA NE SES NEDE GÖRÜNTÜ VAR!
Bir yanda transfer yasağının olması diğer yanda yönetimsel belirsizlik Erzurumspor'un adeta kabusu oldu. 

Belirsizlik can sıkmaya başladı! 
Bir yanda transfer yasağının olması diğer yanda yönetimsel belirsizlik Erzurumspor'un adeta kabusu oldu. 
Yeni sezon öncesi 1. ligde rakiplerin transfer savaşı yaşanırken, Erzurumspor'da sessizlik sürüyor. Ligin sona ermesi ve Süper Lig şansının kaybedilmesinin ardından Başkan Ömer Düzgün'ün de "bırakıyoruz" açıklamasının ardından gözler kongre sürecine çevrilirken, kongre tarihininde belirlenmemesi endişe yaratmaya devam ediyor. 
Onursal Başkan Mehmet Sekmen'in gelişmeler karşısında sessizliğini korumasıda dikkat çeken bir başta nokta. 
Erzurumspor'daki sessizlikten dolayı meraklı bir bekleyiş içerisine giren taraftarlar ise Büyükşehir Belediye Başkanı ve Kulübün Onursal Başkanı Mehmet Sekmen'in bir an önce gelişmelerin ne olacağı yönünde açıklama yapmasını bekliyorlar. Mavi beyazlı kulübün kabusu olan Transfer tahtasının kaldırılması için ise As Başkan Ahmet Dal yoğun bir çaba sarf ederken, 20'ye yakın dosyanın olduğu öğrenildi. 
Bu arada teknik sorumlu Muzaffer Bilazer'de belirsizliğin yaşanmasına rağmen kulüp tesislerinde yeni sezonun planlamasını yapıyor. Edinilen bilgiler göre mavi beyazlı takımın ay sonuna doğru birinci etap kampına başlayacağı planlanıyor. 
Yeni sezon öncesi Erzurumspor'da Yabancı oyuncular Yakub Szumski, Martin Hasek, Samuel Olanare, Estrella ve Shala'nın yanı sıra yerli oyunculardan Eren Tozlu, Mustafa Yumlu, Mustafa Akbaş, Orhan Ovacıklı, Ahmet Canbazın sözleşmeleri devam ediyor.