SPOR Haber Girişi : 29 Eylül 2023 10:45

ERZURUMSPOR'DA TEK HEDEF 3 PUAN

ERZURUMSPOR'DA TEK HEDEF 3 PUAN
Teknik Patron Hakan Kutlu ve talebeleri Bolu Beyini evine puansız göndermenin planlarını yapıyor.

Dadaş Bolu Beyini gözüne kestirdi
Teknik Patron Hakan Kutlu ve talebeleri Bolu Beyini evine puansız göndermenin planlarını yapıyor. Zorlu doksan dakikada Ozan Ergün düdük çalacak.
Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor FK, Pazar günü saat 13:30’da  oynayacağı Boluspor karşılaşmasının hazırlıklarını bugün tamamlıyor. Geçtiğimiz hafta Adanaspor'a  son dakika golü ile mağlup olan Mavi-beyazlılarda Teknik Direktör Hakan Kutlu ile talebeleri Bolu Beyini evine puansız göndermenin planlarını yapıyor. Dadaşlar tüm planlarını üç puan üzenine yaparken, maçı kazanıp yeniden üst sıralara tırmanmanın mücadelesini verecek. 
Adana maçından ders çıkardık
Göreve geldiği günden beri Erzurumspor taraftarlarının beğenisini kazanan ve sevilen Teknik adam Hakan Kutlu, bireysel hata sonucu Adanaspor’dan aldıkları mağlubiyetten ders çıkardıklarını söyledi. Deneyimli teknik adam, “Boluspor maçında taraftarlarımıza üç puan hediye ederek yolumuza ve mücadelemize devam etmek istiyoruz. Pazar günü tüm taraftarlarımızı maça bekliyoruz. Pazar günü tribünleri doldursunlar ve 90 dakika boyunca takımımıza destek ve moral versinler” dedi.
Düdük Ergün’de
Pazar günü saat 13:30’da oynanacak olan zorlu 90 dakikada Ozan Ergün düdük çalacak. Oğuz Kağan Çalışır ve Sabri Öğe yardımcılık yapacak. Lütfullah Aslan  ise mücadelenin 4. Hakemliğini üstlenecek.