SPOR Haber Girişi : 30 Mayıs 2021 21:43

ERZURUMSPOR'DA TRANSFER TAARRUZU BAŞLIYOR!

ERZURUMSPOR'DA TRANSFER TAARRUZU BAŞLIYOR!
Süper lige veda eden ve 1. lig de mücadele edecek olan Erzurumspor'da yeni yapılanma için yarından itibaren çalışmalar başlıyor.
B.B Erzurumspor'da hareketli günler başlıyor
Süper lige veda eden ve 1. lig de mücadele edecek olan Erzurumspor'da yeni yapılanma için yarından itibaren çalışmalar başlıyor. 
Türkiye Futbol Federasyonunun ligleri tescil etmesinin ardından Erzurumspor'da federasyondan gelen kötü haberin üzüntüsü yaşanırken, yeni sezon planlaması için kollar sıvandı. Yeniden Süper lig hedefi ile 1. ligde şampiyonluk mücadelesi vermesi beklenen mavi beyazlılarda sportif direktör Muzaffer Blazer, kadro yapılanması için yarından itibaren yoğun bir çalışma temposuna girecek. Başkan Ömer Düzgün ve yöneticiler ile bir araya gelen Blazer, listesinde olan futbolcular ile temaslarını sürdürürken, bir yandan da teknik direktör konusunu halletmeye çalışıyor. şuan için boşta olan çok sayıda teknik direktör ile temasa geçen Muzaffer Blazer, kulübü başarıya götürecek bir teknik direktör ile anlaşmanın yollarını arıyor. Takımda iç transferin yanı sıra dış transferde de listedeki oyuncular ile telefon görüşmeleri yapan sportif direktör Muzaffer Blazer, takıma faydalı olacak isimlerin kazandırılması için ince eleyip sık dokuyor. Yarından itibaren transferde tempoyu en üst seviyeye çıkaracak olan Erzurumspor'da hafta için bazı oyunculara  imza attırılması bekleniyor. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • dadaş 31 Mayıs 2021 00:00

    demedi demeyin gider osman özköylüyü getirir