SPOR Haber Girişi : 23 Ocak 2023 12:53

ERZURUMSPOR FRENİ PATLAMIŞ KAMYON GİBİ!

ERZURUMSPOR FRENİ PATLAMIŞ KAMYON GİBİ!
Göztepe karşısında sergilenen oyun ve alınan mağlubiyet sonrası camiada futbolcu ve teknik heyete tepkiler devam ederken, sakat ve cezalı oyuncu sayısının da artması kulüpte işleri arap saçına döndürdü. 

Erzurumspor'da işler iyice karıştı. 
Göztepe karşısında sergilenen oyun ve alınan mağlubiyet sonrası camiada futbolcu ve teknik heyete tepkiler devam ederken, sakat ve cezalı oyuncu sayısınında artması kulüpte işleri arap saçına döndürdü. 
Transfer yasağını kaldıramayan ve sahadaki başarısızlıkları ile dikkatleri üzerine çeken Erzurumspor freni patlamış kamyon gibi uçuruma doğru gidiyor. Maddi sıkıntıları bir türlü atlatamayan ve 3 puanı silinen Erzurumspor'da kulüp Başkanı Ahmet Dal'ın sessizliği dikkatlerden kaçmıyor. Sahada alınan başarısız sonuçlar ile ligin alt sıralarında küme düşmeye aday gösterilir posizyonuna gelen mavi beyazlılarda, son Göztepe maçında ortaya konan futbol ve alınan mağlubiyet Onursal Başkan Mehmet Sekmen'i bile çileden çıkardı. 
Yetersiz kadro ve transfer yasağı bulunan Erzurumspor'da bunlara ilave sakat oyuncular ve birde Göztepe maçında kaleci Göktuğ ile Orta alanın başanılı ismi Estrella'nın sarı kart görerek cezalı duruma düşmesi Samsun deplasmanı öncesi camiada tedirginliği had safhaya çıkardı. Mavi beyazlılarda Süleyman Koç, Muhammet Furkan Özhan ve Mikhail Rosheuvel sakatlıkları sebebiyle göztepe maçında kadroya alınmazken, bu oyunhcuların tedavilerinin devam eettiği öğrenildi.  
Sakat ve cezalı oynucu sayısının fazla olduğu Erzurumspor'da teknik direktör Muzaffer Bilazer'in zorlu Samsunspor maçına nasıl bir kadro ile çıkacağı ise merak ediliyor. 
Bu arada camianın en çok merak ettiği konu olan transfer yasağının kaldırılıp kaldırılmayacağı konusunda ne kulüp Başkanı Ahmet Dal'dan nede yönetimden net bir açıklama gelmemesi taraftarlarında tepkisine neden oluyor.