SPOR Haber Girişi : 19 Aralık 2021 11:33

ERZURUMSPOR KAÇAN GALİBİYETE YANIYOR!

ERZURUMSPOR KAÇAN GALİBİYETE YANIYOR!
Keçiörengücü maçında uzatma dakikalarının son saniyelerinde galibiyeti kaçıran Erzurumspor'da büyük üzüntü yaşanıyor.
Erzurumspor'da moraller bozuk
Keçiörengücü maçında uzatma dakikalarının son saniyelerinde galibiyeti kaçıran Erzurumspor'da büyük üzüntü yaşanıyor. 
Spor toto 1. Lig'de dün deplasmanda Ankara Keçiörengücü ile karşı karıya gelen Büyükşehir Belediye Erzurumspor, kötü oyun sergilemesine rağmen doksan dakikaya 
3 - 2 önde girmişti. Tam 7 dakika uzatmanın oynandığı müsabakanın son saniyelerinde Keçiörengücü takımının kazandığı kornerden topu Erzurumspor ağlarına bırakması ve maçın 3 - 3 beraberlikte bitmesi mavi beyazlı takımı derinden üzdü. 
Karşılaşma sonrası futbolcuların ağızlarını bıçak açmazken, teknik heyet Çarşamba günü oynanacak olan ertele maçı için oyuncuları yeniden motive etmeye çalışıyor. Tuzlaspor ile oynanacak olan erteleme karşılaşması için Ankara'dan İstanbul'a geçen Erzurumspor kafilesi Riva'da maça hazırlanacak. 
Erzurumspor sportif direktörü Muzaffer Bilazer, Keçiörengücü maçında kaçan galibiyete üzüldüklerini söyledi. Artık bu maçın geride kaldığını ve önlerinde bir Tuzlaspor ile erteleme müsabakası olduğunu sözlerine ekleyen Bilazer, "Gönül isterdi ki 3 puanı hanesize yazdıralım. Ancak olmadı. suçlu aramanın bir manası yok. Çünkü bu maç artık geride kaldı. Şimdi oyuncularımız ile birlikte Tuzla maçına odaklanmalıyız. Erzurumspor hedefinden asla sapmamıştır. Lig uzun bir maraton. Daha önümüz de koca bir yol var. Erzurumspor elbet hak ettiği konuma gelecektir. Taraftarlarımızın içi rahat olsun" dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.