SPOR Haber Girişi : 07 Temmuz 2023 22:24

ERZURUMSPOR KİMSENİN UMURUNDA DEĞİL!

ERZURUMSPOR KİMSENİN UMURUNDA DEĞİL!
Yeni sezon hazırlıklarına dün itibari ile başlayan Erzurumspor, ne siyasilerin nede şehrin protokolünün umurunda. 

Bu ilgisizlik başka hiçbir şehirde yok! 
Yeni sezon hazırlıklarına dün itibari ile başlayan Erzurumspor, ne siyasilerin nede şehrin protokolünün umurunda. 
Yaşadığı maddi sıkıntılar buna paralel olarak geçtiğimiz sezon puan silme cezasının yanı sıra transfer yasağını bir türlü açamayan Erzurumspor üstüne üstlük 15 şubat tarihinden itiblarende stadyumsuz bir şekilde ayakta kalmanın mücadelesini veriyor. Son haftalarda aldığı galibiyetler ile ligde kalmayı başaran ancak maddi sorunları bir türlü üzerinden atamayan mavi beyazlı kulüp, Büyükşehir Belediye Başkanı ve aynı zamanda kulübünde onursal Başkanı Mehmet Sekmen ile Kulüp Başkanı Ahmet Dal'ın sırtında kaldı. 
Gerek Daha önceki Milletvekilileri ve gerekse yeni seçilen Vekillerin bile çokta fazla gündemlerine almadığı Erzurumspor'a şehri yöneten ptorokol'ün de destek vermemesi ile gözde kulüp yalnızları oynamaya başladı. Dün itibari ile yeni sezon hazırlıklarına çoğunluğunu alt yapı oyuncularının oluşturduğu kadro ile başlayan Erzurumspor'da belirsizlik can sıkanken, şehrin ilgisizliğide gözlerden kaçmıyor. 
Teknik direktör Hakan Kutlu'nun sözleşme dahi imzalamadan takımı yeni sezona hazırlamasına rağmen fedaraklık göstermesi ayrıca Kulüp Başkanı Ahmet Dal dışında da hiçbir yöneticinin kulübün kapısını bile açmaması dikkat çekiyor. 
Yeni sezon öncesi transfer yasağının kaldırılıp kaldırılmayacağı, mevcut kadrodaki oyuncuların tutulup tutulmayacağı, Kazım Karabekir stadında maçların oynanıp oynanmayacağı tam bir muammaya dönüştü. İlgisizliğin tavan yaphtığı Erzurumspor'un yeni sezona nasıl bir yapıda başlayacağı belli olmazken Büyükşehir belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in de yaşanan sorunlar ve kulübün geleceği hakkında kamuoyuna hiçbir açıklama yapmamasıda ayrı bir tartışılan nokta. Başta Vali Okay Memiş olmak üzere AK Parti İl Başkanı, Milletvekilileri, İlçe Belediye Başkanları ve STK temsilcilerinin ise Erzurumspor'u umursamamalarıda camiadan büyük tepki topluyor.