SPOR Haber Girişi : 18 Mayıs 2021 09:46

ERZURUMSPOR RANT KAPISI OLAMAZ!

ERZURUMSPOR RANT KAPISI OLAMAZ!
Erzurumspor'da yaşanan süreç ile ilgili olarak bir açıklamada Palandöken Kartalları grubundan geldi.
Önümüze bakmalıyız
Erzurumspor'da yaşanan süreç ile ilgili olarak bir açıklamada Palandöken Kartalları grubundan geldi. 
Süper ligde sezonun sona ermesi ve bazı kesimlerin özellikle yönetim bazında değişik beklentileri devam ederken, taraftar grupları, gerek teknik heyet ve gerekse futbolcu  transferlerinde gerekli adımların şimdiden atılması yönünde görüş bildiriyorlar. Palandöken kartalları taraftar grubu da yazılı bir açıklama yaptı. Ayrıştırıcı değil bütünleştirici olunması noktasında camiaya çağrıda bulunulan açıklamada şu görüşlere yer verildi.    
"Erzurumspor'umuz 2020-2021 sezonunu ligi 18.sırada tamamlayarak süper lige veda etmiştir. Gerek hakem hataları gerek ilk yarı ve ikinci yarı yapılan yanlış transfer politikaları da  buna sebep olmuştur. Bu saatten sonra geriye değil ileriye bakmalıyız. Gereken adımlar biran önce atılmalı geçen yıl yaşanılan transfer hatalarının tekrar edilmemesi için transferlerin son güne bırakmadan halledilmesi gerekmektedir.  Takımımızın geleceği için gereken adımlar biran evvel atılmalıdır. Şunu kimse unutmasın ki koca camia kimsenin rant kapısı değildir. Kimse kaostan beslenip kendi kişisel çıkarları için bu koca camiayı alet etmeye kalkmasın. Sıkıntılı günler geçirdiğimiz bu günlerde ayrıştırıcı değil bütünleştirici hareket etmek her Erzurumspor taraftarının borcudur. Her zaman Erzurumspor'un bayrağı altında mücadelemizi vereceğimizi belirtmek isteriz. Aslolan Erzurumspor'dur"
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.