SPOR Haber Girişi : 12 Ekim 2022 23:16

ERZURUMSPOR SERİYİ SÜRDÜRMEK İSTİYOR

ERZURUMSPOR SERİYİ SÜRDÜRMEK İSTİYOR
Son oynadığı iki maçtan 6 puan çıkaran Erzurumspor pazar günü konuk edeceği Bodrumspor maçını da kazanarak üçte üç yapmayı hedefliyor. 

Erzurumspor seriyi sürdürmenin peşinde. 
Son oynadığı iki maçtan 6 puan çıkaran Erzurumspor pazar günü konuk edeceği Bodrumspor maçınıda kazanarak üçte üç yapmayı hedefliyor. 
Spor toto 1. Ligde Denizlispor ve ardından geçtiğimiz hafta sonu Malatyaspor'u mağlup ederek iki müsabakadan da 6 puan çıkaran Erzurumspor, puan sıralamasında alt sıralardan orta sıralara doğru yükseldi. Transfer yasağı olmasından dolayı geçtiğimiz sezonki kadrosundaki oyuncularla yoluna devam eden mavi beyazlılar, Pazar günü Ligin sürpriz takımlarından Bodrumspor ile Kazım Karabekir stadında karşı karşıya gelecek. Salı gününden itibaren bu maçın hazırlıklarına başlayan Erzurumspor'da son iki maçtan alınan galibiyetler takımdaki moralleri en üst seviyeye çıkardı. Antrenmanlarda neşeli halleri ile dikkat çeken mavi beyazlı futbolcular, serini devam ettirmek için Bodrum maçındanda galip ayrılmanın planlarını yapıyor. Teknik sorumlu Muzaffer Bilazer'de son iki maçtan alınan galibiyetler ile takımda özgüvenin tavan yaptığını ve ligde hedefledikleri nokta için basamakları birer birer çıkacaklarını ifade etti. 
Bu arada Pazarg ünü oynanacak olan Erzurumspor Bodrumspor maçının hakemide belli oldu. Türkiye futbol fedarasyonu (TFF) Merkez Hakem kurulu (MHK) zorlu maçta orta hakemliği Oğuzhan Çakır'ın yapacağını açıkladı.