SPOR Haber Girişi : 15 Ağustos 2022 23:55

ERZURUMSPOR SESSİZ BAŞLADI

ERZURUMSPOR SESSİZ BAŞLADI
Spor toto  1. Ligin ilk hafta maçlarında İstanbul temsilcisi Pendikspor'u Kazım Karabekir stadında konuk eden Erzurumspor rakibi ile golsüz berabere kalarak sezona 1 puan ile başladı. 

Erzurumspor 1 puan ile başladı.
Spor toto  1. Ligin ilk hafta maçlarında İstanbul temsilcisi Pendikspor'u Kazım karabekir stadında konuk eden Erzurumspor rakibi ile golsüz berabere kalarak sezona 1 puan ile başladı. 
Tranfser yasağı olmasından dolayı kadrosunu güçlendiremeyen ve geçtiğimiz sezondan sözleşmesi devam eden oyuncular ile lig yolyculuğuna başlayan Erzurumspor İlk maçında İstanbul Temsilcisi Pendikspor ile golsüz berabere kaldı. burak pakkan7ın orta hakemilği yaptığı müsabakada Özellikle ikinci yarıda Olanare'ninde oyuna dahil olması ile gol yollarında etkili olan mavi beyazlılar bir türlü azrulanan golü bulamadı ve doksan dakika sonunda sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. Maçta İlk kez Erzurumspor forması giyen Cengizhan Bayrak sergilediği performans ile büyük beğeni topladı. Zorlu karşılaşmada sakatlıklarından ötürü Estrella ve Martin Hasek kadroda yer almazken, teknik sorumlu Muzaffer Bilazer orta alanda Sefa ve Batuhan'a şans verdi. 
Lig'e Pendikspor beraberliği ile başlayan Erzurumspor Hafta sonu deplasmanda İzmir temsilcisi Göztepe'ye konuk olacak.