SPOR Haber Girişi : 11 Haziran 2020 23:14

ERZURUMSPOR SEVGİSİ SAĞLIK TANIMIYOR

ERZURUMSPOR SEVGİSİ SAĞLIK TANIMIYOR
Her fırsatta Allaha dua ederiz ki bizlere sağlık ve sıhhat versin. İnsanoğlu'nun en değerli varlığı sağlığıdır bence. Düşünsenize bir baş ağrısı veya diş ağrısında bile kıvrandırıyor insanı. evet sağlık en önemli unsurdur. Rabbim tüm insanlara sağlıklı sı
ERZURUMSPOR SEVGİSİ SAĞLIK BİLE DİNLEMİYOR! 
Her fırsatta Allaha dua ederiz ki bizlere sağlık ve sıhhat versin. İnsanoğlu'nun en değerli varlığı sağlığıdır bence. Düşünsenize bir baş ağrısı veya diş ağrısında bile kıvrandırıyor insanı. evet sağlık en önemli unsurdur. Rabbim tüm insanlara sağlıklı sıhhatli bir yaşam nasip eylesin. Gelelim yazımın başında da belirttiğim Erzurumspor sevgisine. Öyle bir sevgi ki bu, ne sağlık nede başka bir şey tanıyor. Geçmiş yıllarda Efsane Başkan Cemal Polat'ın da aşırı stres ve yoğunluktan dolayı sedef hastalığına yakalandığını biliyorduk. Başkan Polat'ın Erzurumspor sevgisi sağlığından daha önemli çıkmıştı. Kolay değildir bir kulübün başkanlığını yapmak. hele hele dedikodu kazanının bolca kaynadığı Erzurum'da. Hem Paranı vereceksin, hem zamanını, hemde sağlığını. 
Aradan yıllar geçti. Gerçek Erzurumspor kapatıldı ve yerine B.B Erzurumspor amatörden başlayarak bugünlere geldi. Mavi beyazlı Kulübün Başkanı Hüseyin Üneş, genç ve hırslı bir kişilik. Takımın başarısı için çalışan ve özellikle de lobi kurmada kulübün tanıtımında ve başarılı olması noktasında varını yoğunu ortaya koyan bir şahsiyet. 
Aslında genelde hemen hemen tüm kulüp Başkanları takımlarının başarılı olması için çaba gösterir ama bazıları var ki bu uğurda sağlıklarını bile hiçe sayıyor. Örnek mi! geçmişte Cemal Polat, şimdi ise Hüseyin Üneş. "Hüseyin Üneşi'in neyi var" diye sorarsanız ellerine ve yüzüne bakmanızı tavsiye ederim!. Belkide Türkiye de ki en genç kulüp Başkanlarının başını çekiyor. Hüseyin Üneş. Hırsı, azmi ve takımı için yaptığı çalışmaları yakınen biliyoruz. Genç Başkan çoluğunu çocuğunu bırakıp yani ailesini bile 2. plana atarak Erzurumspor'un başarısı için varını yoğunu ortaya koymasının yanında genç yaşta aşırı (stres) sonucu sedef hastalığının bir benzeri olan "Vitiligo" hastalığına yakalandı. Kulüp tesislerinde basın mensupları ile yapılan istişare toplantısında Hüseyin Üneş'in ellerindeki beyaz lekeleri görünce inanın çok üzüldüm. İnternet üzerinden yaptığım Vitiligo hastalığı araştırmasında her ne kadar çok ciddi bir sorun teşkil etmediğini öğrensem de yinede vücut'da kalıcı iz bıraktığı bir gerçek. Başkan Hüseyin Üneşi toplantı sonrası telefonla arayıp ellerindeki beyaz lekelerin neden oluştuğunu sordum. Genç Başkan mütevazi bir şekilde stres'ten ötürü oluştuğunu belirtti. Tabi bu konuşmayı yaparken'de Sağlığından ziyade Erzurumspor'un başarısını istemesi beni dahada gururlandırdı.
Evet zaman zaman eleştiriler yapılır! Hatta bazıları eleştiri dozunu artırarak saçma sapan ifadelerde de bulunur. Fakat şu hiçbir zaman unutulmamalıdır ki herkes hata yapar, önemli olan hatalardan ders çıkarmaktır. Bugün gördüğüm manzaradan sonra bir kez daha belirtmek isterim ki başarıdan daha önemlisi hatta her şey den daha önemlisi insan sağlığıdır. Parayı, mevkiyi, saltanatı, başarıyı her zaman bulabilirsin. Amaaa kaybettiğin sağlığı asla bulamazsın?.  
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.