SPOR Haber Girişi : 10 Mayıs 2021 17:21

ERZURUMSPOR SON MAÇINA ÇIKIYOR!

ERZURUMSPOR SON MAÇINA ÇIKIYOR!
Geçtiğimiz sezon çıktığı süper ligde bir türlü tutunamayan Erzurumspor Yarın Alanya deplasmanında son maçını oynayacak
Erzurumspor Süper ligdeki son maçına çıkıyor. 
Geçtiğimiz sezon çıktığı süper ligde bir türlü tutunamayan Erzurumspor Yarın alanya deplasmanında son maçını oynayacak. 
Süper ligde 41. hafta müsabakaları yarın oynanacak. Ligde alt sıralardan kurtulamayan ve son olarak Kasımpaşayı kendi evinde yenemeyerek umutlarını mucizelere bırakan Erzurumspor, Alanya deplasmanına çıkıyor. Teknik direktör Yılmaz Vural'ın görevcine son verilmesinin ardından Şenol Fidan yönetiminde antrenman yapan mavi beyazlılar bugün öğlen saatlerinde uçakla Alanya deplasmanına gitti. Takımda kırmızı kart gören Hasan Hatipoğlu'nun yanı sıra sözleşmesini fesh eden Boumal forma giyemeyecek. 
Bugüne kadar ligde 3 kez karşı karşıya gelen iki ekip 1'er galibiyet aldı, bir maçta da puanları paylaştı. Ligin ilk yarısında Erzurum'da oynanan maç 1-1'lik skorla sona erdi. Geçen sezon Alanya'da oynanan maçı ise ev sahibi ekip 2-1'lik sonuçla kazandı. Akdeniz temsilcisi evinde oynadığı son 3 maçtan da puan almayı başarırken, ligde son 3 maçtır kazanamıyor. Düşme hattındaki Erzurumspor ise son 3 deplasman maçının 2'sini kazanırken, ligde son 3 maçtır kaybediyor.
Turuncu-yeşillilerde Khouma Babacar, Salih Uçan ve Ahmet Gülay sakatlıkları nedeniyle yarın kadroda yer almayacak. Salih, 39'uncu haftada deplasmanda oynadığı Kasımpaşa maçında sakatlanmış ve elmacık kemiğinde 2 kırık belirlendiği için sezonu kapattığı açıklanmıştı.
Cezalı oyuncu bulunmayan rakip takım Alanyaspor'da Efecan Karaca, François Moubandje, Jose Marafona ve Manolis Siopis sarı kart sınırında yer alıyor. Bu futbolcular Erzurumspor maçında kart görmeleri durumunda ligin son haftası deplasmanda oynanacak MKE Ankaragücü mücadelesinde cezalı duruma düşecek.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.