SPOR Haber Girişi : 04 Temmuz 2022 16:54

ERZURUMSPOR'UN İLK HAZIRLIK MAÇI YARIN

ERZURUMSPOR'UN İLK HAZIRLIK MAÇI YARIN
27 Haziran tarihinden itibaren yeni sezon hazırlıklarının kulüp tesislerinde sürdüren Büyükşehir Belediye Erzurumspor, ilk hazırlık müsabakasını Süper lig ekiplerinden Konyaspor ile yapacak.

Erzurumsphor ilk hazırlık maçına çıkıyor
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Erzurumspor ilk hazırlık karşılaşmasını yarın Konyaspor ile oynanacak. 
27 Haziran tarihinden itibaren yeni sezon hazırlıklarının kulüp tesislerinde sürdüren Büyükşehir Belediye Erzurumspor, ilk hazırlık müsabakasını Süper lig ekiplerinden Konyaspor ile yapacak. Teknik sorumlu Muzaffer Bilazer yönetiminde günde çift antrenman yaparak hazırlanan mavi beyazlı ekip, yarın saat 16:30'da yüksek irtifa kamp merkezinde süper lig ekiplerinden Konyaspor ile bir hazırlık maçı oynayacak. Bu karşılaşmanın ardından ise Erzurumspor 7 temmuz perşembe günü ise Yine Süper lig ekiplerinden Giresunspor ile ikinci hazırlık karşılaşmasını yapacak. Mavi beyazlılar iki hazırlık maçının ardından ise birkaç günlük bayram iznine çıkacak. 
Bu arada Dün akşam yapılan yönetim kurulu toplantısı sonrası kulüp başkanlığına getirilen Ahmet Dal ise çalışmalarını hızlandırdı. Başkan Dal, yarın İstanbul'da yapılacak olan fikstür çekimine iştirak edecek. Burada yine çalışmalarını sürdürecek olan Dal'ın özellikle tranfser tahtasının açılabilmesi noktasında girişimlerini hızlandıracağı öğrenildi. 
Öte yandan Samsunspor sosyal medya hesaplarından bugün yapılan bir paylaşımda Orhan Ovacıklının da kırmızı beyazlı kulüp ile anlaştığı iddia edilirken, Başkan Ahmet Dal ise bu paylaşımın doğru olmadığını ve Orhan Ovacıklının sözleşmesinin devam ederek Erzurum'da çalışmalarda yer aldığını ifade etti.