SPOR Haber Girişi : 12 Ağustos 2021 22:21

ERZURUMSPOR'UN KADERİ YARIN BELLİ OLUYOR!

ERZURUMSPOR'UN KADERİ YARIN BELLİ OLUYOR!
Bir önceki yönetimin hataları mavi beyazlı kulübe yeni sezon öncesi kabus yaşatıyor.
Erzurumspor'da dananın kuyruğu yarın kopacak! 
Bir önceki yönetimin hataları mavi beyazlı kulübe yeni sezon öncesi kabus yaşatıyor. 
Pazar günü ! lig'de ilk müsabakasını İzmir temsilcisi Menemenspor ile oynayacak olan Erzurumspor'da yeni transferlerin lisansının çıkıp çıkmayacağı yarın belli olacak. 
Yeni transferlerin lisansları için yaklaşık 8 milyona ihtiyaç var.
Daha önce sözleşmesi devam eden oyuncular ile alt yapıdan gelen futbolcular ve Arvydas Novikovas’ın lisanslarını vize ettiren Dadaşlar, yeni transferin lisanslarını çıkarmak için maddi kaynak arıyor.
Mavi-beyazlılar, eski oyuncuların alacaklarından ötürü yeni transferlerin lisanslarını bugüne kadar çıkaramadı. Jasmin Scuk, Khristian Opseth ve Lennart Thy’e olan mali yükümlüklerini yerine getirmediği için transfer tahtası kapalı olan Erzurumspor yeni transferlere lisans çıkaramadı. 
Şu ana kadar yeni transferlere lisans çıkarmak için 4.5 milyon TL gibi bir maddi kaynak oluşturan yönetim, acil para arayışını sürdürüyor. 
Yarın saat 17'ye kadar transfer tahtasının açılmaması durumunda Büyükşehir belediye Erzurumspor'un Menemenspor müsabakasına alt yapıdan oyuncular ile çıkması gerekiyor. Basın sözcüsü Ahmet Dal, günlerdir yoğun bir çalışma sergilediklerini ve aksi bir durumun söz konusu olmaması durumunda transfer yasağını kaldıracaklarını bildirdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.