GÜNDEM Haber Girişi : 25 Haziran 2020 21:46

ERZURUMU YASA BOĞAN KAZA!

ERZURUMU YASA BOĞAN KAZA!
Erzurum Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) İdari ve Mali İşler Müdürü Cihat Demir görev için gittiği tortum yolunda yaşanan feci kazada hayatını kaybederken Erzurum'u yasa boğdu.
Erzurum’da meydana gelen kazada valiliğe ait resmi araç, bir kamyonetle kafa kafaya çarpıştı. Kazanın ardından yanan araçtaki 2 kişi yanarak can verirken, 3 kişi yaralandı. Kazada hayatını kaybedenlerden birinin Erzurum Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) İdari ve Mali İşler Müdürü Cihat Demir olduğu öğrenildi.   Edinilen bilgilere göre, kaza saat 15.30 sıralarında Erzurum-Tortum karayolunda meydana geldi. Tortum istikametinden Erzurum istikametine giden ErzurumValiliğine ait 25 LH 628 plakalı resmi araç, karşı istikametten gelen 35 MNE 070 plakalı kamyonetle kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle iki araç da yola savruldu. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar resmi araç içerisinde yaralı olan şoför Yusuf Fırat ve Murat Temiz’i çıkarmaya çalıştıkları sırada araçta aniden patlama meydana gelerek yangın çıktı. Araç içerisinde sıkışan Erzurum Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı İdari ve Mali İşler Müdürü Cihat Demir ve Fahri Kamacı olay yerinde hayatlarını kaybetti. Feci kazada hayatını kaybeden Cihat Demir başta Valilik olmak üzere Erzurum'u yasa boğdu. Çevresinde sevilen bir sima olan ve özellikle sosyal yaşantısının yanında sportif kişiliği ilede bilinen Cihat Demir'in ölümü büyük üzüntü ile karşılandı.  


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.