SİYASET Haber Girişi : 07 Ekim 2020 12:00

FATİH ERBAKAN ERZURUM'A GELİYOR

FATİH ERBAKAN ERZURUM'A GELİYOR
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Pazar günü Erzurum’a geliyor. Partisinin Palandöken İlçe Başkanlığı Olağan Genel Kurul toplantısına katılacak olan Erbakan, Erzurum’daki temasları kapsamında Horasan İlçe Başkanlığı hizmet binasının a
Fatih Erbakan Erzurum’a geliyor 
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Pazar günü Erzurum’a geliyor. Partisinin Palandöken İlçe Başkanlığı Olağan Genel Kurul toplantısına katılacak olan Erbakan, Erzurum’daki temasları kapsamında Horasan İlçe Başkanlığı hizmet binasının açılışını da gerçekleştirecek. Erzurum’da iki gün kalacak olan Genel Başkan Erbakan, programı çerçevesinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirecek, vatandaşlarla buluşacak. Parti kurmaylarından da katılımın olacağı Erzurum programını dolu dolu geçirecek olan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, partisinin ilçe ve teşkilat başkanlarıyla da bir araya gelecek. 
PALANDÖKEN’DE KONGRE BULUŞMASI 
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Pazar günü Erzurum’a gelir gelmez partisinin Palandöken İlçe Başkanlığı kongresine katılacak. Yenişehir’deki Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan kongrede İlçe Başkanı Yusuf Kızıltaş’ı yalnız bırakmayacak olan Erbakan, aynı gün Erzurum şehir merkezinde esnaf ziyaretleri yapacak, vatandaşlarla buluşacak. Partisinin ilçe başkanları ve teşkilat yöneticileriyle gerçekleştireceği istişare toplantısının ardından geceyi Erzurum’da geçirecek olan Erbakan, Pazartesi günü ise Horasan’ın yolunu tutacak. 
Yeniden Refah Partisi’nin Horasan İlçe Başkanlığı’na ait hizmet binasının açılışını gerçekleştirecek olan Fatih Erbakan, burada da yine esnaf ziyaretleri yaparak vatandaşlarla bir araya gelecek. Partisinin Horasan İlçe Başkanı Medeni Kılıçer’le birlikte ilçede bir dizi temasta bulunacak olan Erbakan, daha sonra tekrar Erzurum’a gelerek havayoluyla Ankara’ya gidecek. 
AYDIN VE KIZILTAŞ’TAN DAVET… 
Yeniden Refah Partisi Erzurum İl Başkanı Nejdet Aydın, Erbakan’la Erzurum buluşmasına tüm Dadaşları davet ederek, “Bu coşku dolu buluşmada kıymetli hemşehrilerimizi de yanımızda görmekten büyük mutluluk duyacağız” dedi.  
Palandöken İlçe Başkanı Yusuf Kızıltaş ise, “Pazar günü yapacağımız Palandöken İlçe Başkanlığı kongresine tüm dostlarımızı bekliyoruz” çağrısında bulundu
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.