SPOR Haber Girişi : 06 Mayıs 2021 23:57

FAZLA SÖZE GEREK YOK, HEDEF BELLİ!

FAZLA SÖZE GEREK YOK, HEDEF BELLİ!
Cumartesi günü Kasımpaşa ile kader maçına çıkacak olan Erzurumspor'da tek hedef mutlak 3 puan.
Fazla söze gerek yok, hedef belli! 
Cumartesi günü Kasımpaşa ile kader maçına çıkacak olan Erzurumspor'da tek hedef mutlak 3 puan. 
Süper ligde Erzurumspor açısından dananın kuyruğu cumartesi kopacak. 
Ligde kalma adına Kasımpaşa ile finale çıkacak olan mavi beyazlılar da camia galibiyet için tek yürek oldu. 
Erzurumspor açısından son iki haftasına girilen Süper ligde Cumartesi saat 20:30'da Kazım Karabekir stadı çok çok önemli bir doksan dakikaya ev sahipliği yapacak. Haftalardır ateş hattından bir türlü kurtulamayan ve sayısız futbolcunun yanı sıra dört teknik direktör değişikliğinin yaşandığı Erzurumspor'da Kasımpaşa maçı kader maçı oldu. Ligde son haftayı Bay geçirecek olmasından dolayı Kasımpaşa ve Alanyaspor ile iki müsabaka yapacak olan dadaşlar, bu iki maçtan 6 puan çıkarıp rakiplerinin durumuna bakacak. 
Fenerbahçe maçından sonra Erzurum'a dönen ve bu müsabakada Novikovas ile Ricardo Gomez'in tavırlarından dolayı iki oyuncuyu kadro dışı bırakan mavi beyazlılarda Teknik direktör Yılmaz Vural, işi çok sıkı tutuyor. Dünden itibaren Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdüren Erzurumspor'da futbolcusundan taraftarına kadar herkes Cumartesi günü oynanacak olan maça kilitlendi. Fenerbahçe maçında kart cezalısı olmasından ötürü forma giyemeyen Emrah Başsan'ın da cezasını tamamlaması ile Erzurumspor'da kadro dışı bırakılan oyuncular dışında eksik bulunmuyor.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.