SİYASET Haber Girişi : 18 Şubat 2024 11:25

FUAT DEMİR GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

FUAT DEMİR GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI
Demokrat Parti Oltu Belediye Başkan adayı Fuat Demir, düzenlediği aday tanıtım toplantısında rakiplerini adeta kıskandırdı. 

Fuat Deim Oltu'da gövde gösterisi yaptı. 
Demokrat Parti Oltu Belediye Başkan adayı Fuat Demir, düzenlediği aday tanıtım toplantısında rakiplerini adeta kıskandırdı. 
31 Mart yerel seçimleri öncesi AK Parti'den Oltu Belediye Başkan aday adayı olan ancak genel merkez tarafından aday gösterilmeyen Oltunun sevilen İş insanı Fuat Demir, Demokrat Partiden aday oldu ve kolları sıvadı.  
İlçede seçim çalışmalarına start veren Fuat Demir, düzenlediği aday tanıtım toplantısında adeta gövde gösterisi yaptı. yüzlerce aracın katıldığı konvoy eşliğinde ilçede tur atan Demokrat Parti Belediye başkan adayı Fuat Dmir, Efkan Ala kültür merkezinde ise aday tanıtım toplantısında seçmenlerin karşısına çıktı.

"YETER SÖZ OLTU'NUN" 

Salonun hınca hınç dolduğu aday tanıtım toplantısında kürsüye çıkan başkan adayı Fuat Demir, "Aday tanıtım toplantımızı rekor katılımla gerçekleştirdik. Katılım sağlayarak bizlere destek olan tüm hemşerilerimize teşekkür edeyorum. Bekliyor bizleri zafer Bismillah!  Oltu’yu hak ettiği hizmetle buluşturmak için gece gündüz demeden büyük fedakarlıkla seçim çalışmalarımızı yapıyoruz. Siz değerli halkımızı bu yolculukta soru, öneri, istişarelerde bulunmak ve desteklerinizi hissetmek için daima program noktalarımızda görmeyi temenni ederiz. Oltu Birlikte Güzel. Bizler İlçemizin sorunlarını çok iyi  bilen ve çözüm noktasında da projelerimizi hazırlayarak bu yola çıktık. Ben değil biz olarak Oltu'yu yöneteceğiz. Artık söz Oltu'nun olacak." dedi.