SPOR Haber Girişi : 10 Aralık 2020 20:38

GEL DE ÇIK İŞİN İÇİNDEN!

GEL DE ÇIK İŞİN İÇİNDEN!
Süper Lig’de mücadele eden Büyükşehir Belediye Erzurumspor için zorlu maraton bu haftadan itibaren başlıyor.
DADAŞ’IN İŞİ ZOR
Süper Lig’de mücadele eden Büyükşehir Belediye Erzurumspor için zorlu maraton bu haftadan itibaren başlıyor. Mavi beyazlı ekip, Pazar günü kendi evinde oynayacağı Gençlerbirliği maçının ardından Çarşamba günü ise deplasmanda Beşiktaş’a konuk olacak. Ocak ayının ikinci haftasına kadar 3 ya da 4’er gün aralıklarla maç yapacak olan Erzurumspor’u, zorlu Beşiktaş deplasmanının ardından Denizli, Malatyaspor, Gaziantep FK, Başakşehir ve Fenerbahçe karşılaşmaları bekliyor olacak. İlk yarının son haftasını by geçirecek olan Erzurumspor’da, fikstür giderek zorlaşırken, bu periyotta Gençlerbirliği ve Yukatel Denizlispor, mavi beyazlı ekibin doğrudan rakipleri arasında bulunuyor.
SEZONA GÜZEL BAŞLANDI, AMA!
Sezona hızlı bir başlangıç yapmış olsa da, birbiri ardına alınan kötü sonuçlar Dadaş’ın işini daha da zorlaştırırken, ikinci yarıda zorlanmaması için sezonun ilk yarısında mavi beyazlı ekibin 20 puanın üzerine çıkmış olması gerekiyor. Bu yıl tam 4 takımın küme düşeceği Süper Lig’de Erzurumspor’un bu potadan uzakta kalabilmesi için puan kayıplarını acilen telafi etmesi ve sezonun ikinci yarısına eli rahat bir biçimde başlaması gerekiyor. Erzurumsporlu taraftarlar, takımın üst üse kötü sonuçlar elde ettiğini hatırlatarak, “Bu mantık ve oyun anlayışı bizi Süper Lig’de tutmaz, tutamaz. Çünkü istikrar yok, kazanma alışkanlığımız yok. Süper Lig tesadüflerle ilerlenebilecek bir maraton değil. Burası kurtlar sofrası” diye konuştular.
ARA TRANSFER DADAŞ’IN TEK ŞANSI
Erzurumspor yönetimine seslenen taraftarlar, ara transfer döneminin yaklaştığına dikkati çekerek, bu sürecin verimli geçirilmesi ve takımda artık bazı yol ayrılıklarının yaşanması gerektiğini vurguladılar. Takımdan kesinlikle gönderilmesi gereken isimlerin bulunduğu ve bunların kimler olduğunu yönetimin de bildiğini anlatan taraftarlar, “Sezonun ikinci yarısında bu kadro bizi uçurumdan aşağı atar. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Çünkü ikinci yarı ligin havası da, mücadele şekli de giderek zorlaşacak” dediler
Kaynak yenigün gazetesi
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.