SİYASET Haber Girişi : 31 Mayıs 2020 00:40

GELECEK PARTİLİLER İŞİ ÇIĞIRINDAN ÇIKARDI!

GELECEK PARTİLİLER İŞİ ÇIĞIRINDAN ÇIKARDI!
Gelecek Partisi İl Başkanı ve yönetimi korona kurallarını hiçe sayarken, sosyal medyada paylaşılan vatandaş ziyaret gezisi resimleri tepkilere neden oldu.
Gelecek Partisi İl Yönetimi ne sosyal mesafe nede maske takmayı  kaale alıyor. 
Tüm Dünyada etkisini sürdürmeye devam eden Koronavirüsü can almaya devam ederken, özellikle halka örnek olması gereken bazı siyasiler işi iyice çığırından çıkardı. işte bunlara son örnek ise Gelecek partisi Erzurum İl Yönetimi! Genel Başkanlığını, AK Parti'de Başbakanlık görevini yapan ve sonrasında ise partiden ayrılarak yeni bir siyasi oluşuma imza atan Ahmet Davutoğlu'nun yaptığı Gelecek Partisinde, Erzurum İl Başkanı Mustafa Zinnur Kara beraberinde bazı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte salgını adeta hiçe sayarak birtakım ziyaretler yapıyor. Parti yöneticilerinden Menderes Koç, bugün sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Paylaşımdaki resimde ise koronavirüsü için alınan tedbirlerin uygulanmadığı açıkça görüldü. işi daha ilginç kılan durum ise Avukatlık yapan İl Başkanı Mustafa Zinnur Kara'nın pandemi kurulu tarafından alınan kararlara riayet etmemesi? Paylaşılan resimde ziyaret için bir araya gelen partililerin sosyal mesafe kuralı ve bazı partililerin maske dahi takmaması tepkilere neden oldu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.