SPOR Haber Girişi : 18 Temmuz 2021 22:56

GENÇLER UMUT SAÇTI

GENÇLER UMUT SAÇTI
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Erzurumspor ilk hazırlık maçını Antalyaspor ile oynadı. genç oyuncular sergiledikleri mücadele ile beğeni topladı. Müsabaka öncesi birde hakem komedisi yaşandı.
TFF’nin atadığı hakemler maça yetişemedi. İmdada İl Hakem Kurulu Başkanı Cihat Çelikdağ yetişti. MHK’nin ildeki eli kolu olan Çelikdağ’ın gayretleriyle mücadeleyi Erzurum bölgesi hakemleri yönetti. 35 dakika rötarlı başlayan ve 80 dakika oynanan müsabakayı Antalya 2-1 kazandı. Mağlubiyete rağmen Mavi-beyazlıların mücadelesi alkış aldı.
BB Erzurumspor ve Antalyaspor arasında oynanacak olan hazırlık maçı hakem kadrosunun maçın oynanacağı sahayı karıştırması sonucu 35 dakika geç başladı.
TFF’nin atadığı hakemler maça geç kalınca karşılaşmayı Erzurumlu hakem triosu yönetti. Alperen Değermenci’nin düdük çaldığı maçta Hakan Eygü ve Ahmet Kotan yardımcılık yaptı. Şeyda Divarcioğlu ise dördüncü hakemliği üstlendi.
İl Hakem Kurulu Başkanı Cihat Çelikdağ’ın gayretleri sonucu apar topar Erzurumlu hakemler sahaya çıktı.
35 dakika gecikmeli olarak başlayan mücadelenin devre arası dinlenme molası beş dakika ile sınırlandırıldı. Karşılaşma ise 80 dakika oynandı.
Antalyaspor 5. Dakikada Naldo’nun attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla kapandı. İkinci yarıda 80. Dakikada BB Erzurumspor, Edouard’ın golü ile skoru 1-1 yaptı. Dadaşların beraberlik golünden bir dakika sonra Antalyaspor, Gökdeniz Bayratar’ın attığı golle tekrar öne geçti. Konuk takım karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı. Teknik Patron Ersun Yanal’ın öğrencileri 79. Dakika da ise Mukairu’nun ayağından bir penaltı kaçırdı. Atışı kaleci Göktuğ kurtardı.
Mavi-beyazlı takım mağlubiyete rağmen alkışlandı. Özellikle Gökhan Kardeş, ArvydasNovikovas, Özgür Sert, İdris Ömer Erdal ve Samuel göz doldurdu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.