SİYASET Haber Girişi : 23 Ağustos 2022 16:57

GENEL BAŞKAN'A ÖYLE BİR DOSYA SUNDU Kİ

GENEL BAŞKAN'A ÖYLE BİR DOSYA SUNDU Kİ
Büyük Birlik Partisi Erzurum İl Başkanlığı, yaptığı çalışma neticesinde özel bir dosya ile Genel Merkez'de duygulu anların yaşanmasına sebep oldu. 

1701 Malazgirt zaferine 1071 üye. 
Büyük Birlik Partisi Erzurum İl Başkanlığı, yaptığı çalışma neticesinde özel bir dosya ile Genel Merkez'de duygulu anların yaşanmasına sebep oldu. 
BBP Erzurum İl Başkanı Ahmet Eşref Yılmaz, Genel Başkanı Mustafa Desticiye çok anlamlı bir sürpriz yaptı. 26 ağustos cuma günü kutlanacak olan Malazgirt Zaferinin yıl dönümü münasebetiyle 1071 yeni üye çalışması gerçekleştiren Erzurum İl Başkanlığı, üye katıylarının yer aldığı dosyayı Genel Başkan Mustafa Destici'ye sundu. 
Malazgirt Zaferinin çok büyük anlam ifade etitğini belirten BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, 1071 tarihine istinaden yeni üyelik çalışmasında Malazgirt zaferinin tarihinin ön planda tutulmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Genel Başkan Mustafa Destici, Erzurum İl teşkilatı ile bir kez daha gururlandığını kaydetti.   
BBP İl Başkanı Ahmet Eşref Yılmaz ise " Malazgirt zaferinin yıldönümünde, zaferimizi ve ilimizde yaptığımız çalışmaları temsil etsin diye 1071 yeni üye çalışması yaptık.
Yeni üye listemizi Sayın Genel Başkanımıza arz ettik. Şehrimiz ve bölgemizde bulunan 4-5 şehride ilgilendiren ve kapsayacak, “pozitif ayrımcılık” Projemizin sunumunu da yine bu ziyaretimizde Sayın Genel Başkanımıza arz ettik.
Saha çalışmalarımızda Milletimizin teveccühünü görüyor, daha da azmediyoruz. 
Partimizin 29 yıldan bu yana kazandığı itibarın ardına sığınmayacak, çalışacağız,karanlığa mum yakacağız. Vaktinden önce çiçek açmayacağını bilenlerdeniz. Artuk Vaktin geldiğine inanıyor, zaman “BİRLİK” zamanı diyoruz.
Üye ve proje çalışmamızda emek veren tüm Erzurum İl ve İlçe teşkilatlarımıza teşekkür ederim" dedi.