SPOR Haber Girişi : 03 Haziran 2021 11:26

GÖZLER 17 HAZİRAN'A ÇEVRİLDİ!

GÖZLER 17 HAZİRAN'A ÇEVRİLDİ!
Erzurumspor'da alınan kongre kararı sonrası "Kulübün akıbeti nasıl olacak" sorusu 17 haziran tarihinde yapılacak olan kongre ile belli olacak.
Gözler 17 hazirana çevrildi
Erzurumspor'da alınan kongre kararı sonrası "Kulübün akıbeti nasıl olacak" sorusu 17 haziran tarihinde yapılacak olan kongre ile belli olacak. 
Süper ligden düştükten sonra Sosyal medyada bazı kesimler tarafından yoğun eleştiri ve hakaretlere maruz kalan Büyükşehir belediye Başkanı ve aynı zamanda Erzurumspor'un da onursal başkanı olan Mehmet Sekmen'in  "artık ben yokum karışmayacağım. Elimi eteğimi çektim" demesinin ardından mavi beyazlı kulüpte tam bir çıkmaza girildi. Bir yanda acil transferlerin yapılması diğer yandan teknik heyetin halen daha belirlenmemiş olması üstüne üstlük Ömer Düzgün Başkanlığındaki yönetiminde "bırakacağız" kararını açıklayacak olması kulübün çok zor günler ile karşı karşıya kalacağını gözler önüne seriyor. 17 Haziran'da kongre yapılacak kararının alınmasının ardından gözlerde başkan adaylarına çevrilirken, şu ana kadar kamuoyunda isimleri dolayan adaylarında ciddi bir açıklama yapmaması kafaları iyice karıştırdı. Belediye desteği olmadan kulübün ayakta durabilmesi noktasında nasıl bir yol izleneceği merakla beklenirken, başkan adaylarının birkaç gün içerisinde net tavırlarını ortaya koyması gerek. 
bu arada Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile Kulüp başkanı Ömer Düzgün'un bugün bir televizyon kanalında canlı yayına çıkacağı ve açıklamalarda bulunacağı öğrenildi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.