SPOR Haber Girişi : 14 Haziran 2021 21:10

GÖZLER YİNE MEHMET SEKMEN'E ÇEVRİLDİ!

GÖZLER YİNE MEHMET SEKMEN'E ÇEVRİLDİ!
Onursal Başkan Mehmet Sekmen’in bugüne kadar elde edilen zaferlerde ve tesisleşme önemli bir aktör olmasından ötürü Mavi-beyazlılara gönül veren sağduyulu taraftarlar Sekmen’in yine takımı el atacağı inancını taşıyor.
Taraftarın Gönlü Sekmen’den Yana
Onursal Başkan Mehmet Sekmen’in bugüne kadar elde edilen zaferlerde ve tesisleşme önemli bir aktör olmasından ötürü Mavi-beyazlılara gönül veren sağduyulu taraftarlar Sekmen’in  yine takımı el atacağı inancını taşıyor.
TFF 1. Lig ekiplerinden BB Erzurumspor’da perşembe günü yapılacak olan kongrede kulübe talipli birinin çıkıp çıkmayacağı koşunda camiada her herkes birbirine sorular sorarken, sağ duyulu taraftarlar Onursal Başkan Mehmet Sekmen’i takıma yeniden destek vereceği inancında.
Mavi-beyazlı taraftarlar tam bir futbol tutkunu olan 3. Ligde ve Elit Liglerde bile maçlar izleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in takıma el atacağı inancını yitirmiyor.
Sekmen’in küme düşmüş bir kulübün Onursal başkanı olarak ligin hemen bitiminde moral bozukluğu ile kulüpten elini çekeceğini söylemiş olabileceğini belirterek “İnanıyoruz ki, Onursal başkanımız Mehmet Sekmen, perşembe günü krizi çözecek ve oluşturulacak olan yönetimle Erzurumspor’u tekrar şaha kaldıracaktır” dedi.
Gümümüzde sadece kulüp başkanı ve yönetimlerin vereceği destekle profesyonel kulüplerin ayakta kalmasının zor olduğunu belirten taraftarlar, “Sağduyulu taraftar Onursal Başkan Mehmet Sekmen’in yanındadır. Onun oluşturacağı yönetime de destek verecektir” diye konuştular.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.