GÜNDEM Haber Girişi : 07 Şubat 2021 11:29

HANİ YEREL ESNAF "CAN" DI!

HANİ YEREL ESNAF
Erzurum da “YEREL CANDIR” kampanyası düzenleyen Ticaret borsasının esnafa hangi faydayı sağladığı henüz bilinmiyor.
Erzurum da “YEREL CANDIR” kampanyası düzenleyen Ticaret borsasının esnafa hangi faydayı sağladığı henüz bilinmiyor. Boy boy fotoğraflarla sadece işin reklam kısmına yoğunlaşan Erzurum ticaret borsası Başkanı Hakan Oralın kampanyayla ilgili geri dönüşümün nasıl olduğunu çıkıp açıklaması beklenirken, esnaf ise canı ağzında dolaşıyor. Erzurumlu esnaflar salgın yüzünden çok zor günler geçirdiklerini söyleyerek yerel candır kampanyasının işin hava civa kısmı olduğunu belirterek , “pandemi yüzünden bizim neredeyse canımız çıkmış durumda ama ticaret borsası da işin reklamını yapmanın peşinde. Esnafa kampanya düzenlemek boy boy fotoğraf çekilmekle olmaz. Hakan oral bugüne kadar hangi esnafın kapısını çalmış kimin derdine derman olmuş onu söylesin “diye konuşuyor. 
Yerel esnafın içinde bulunduğu durumun büyük bir yüke dönüştüğünü ve altından kalkılamaz bir hale geldiğini bildiren Erzurum Esnafı bu durumun Hakan Oralla birlikte bütün sivil toplum Kuruluşları için geçerli olduğunu hiç kimsenin esnafla yeteri kadar ilgilenmediğini ve bunun kabul edilemez olduğunu dile getirdi. 
Esnaflar” Erzurum’daki STK’lar gibi siyasetçilerde bu pandemi döneminde sınıfta kalmışlardır. Esnafın üzerinden prim ve kendi reklamlarını yapmışlardır. eğer Erzurum’da bir kampanyaya ihtiyaç varsa oda bu STK başkanlarından Erzurum’u bir an önce kurtarma kampanyası olması gerektiğini söylediler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.