SPOR Haber Girişi : 30 Ocak 2021 14:01

HASRETİ SONA ERDİRELİM!

HASRETİ SONA ERDİRELİM!
pazar günü sahasında MKE Ankaragücü’nü konuk edecek olan BB Erzurumspor, zorlu doksan dakikanın hazırlıklarını tamamladı. Dadaşlar, rakibi ile 6. Sınavına çıkacak.
Hasreti sona erdirelim!
Pazar günü sahasında MKE Ankaragücü’nü konuk edecek olan BB Erzurumspor, zorlu doksan dakikanın hazırlıklarını tamamladı. Dadaşlar, rakibi ile 6. Sınavına çıkacak.  Mavi-beyazlılar, karşılaşmayı kazanarak başkent ekibiyle galibiyet sayısını eşitlemek istiyor.
Süper Ligin 22. Haftasında sahasında MKE Ankaragücü’nü konuk edecek olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, zorlu doksan dakikanın hazırlıklarını bugün kulüp tesislerinde yaptığı son antrenman ile tamamladı. galibiyete odaklanan Dadaşlar, başkent ekibiyle 6. Sınavına çıkıyor. Bugüne kadar Ankaragücü ile beş resmi lig müsabakası oynayan Mavi-beyazlılar, başkent temsilcisiyle iki kez berabere kalırken, bir maçta rakibine üstünlük kurdu. Erzurum temsilcisi iki karşılaşmayı ise rakibi karşısında kaybetti.
Evindeki en son galibiyetini 4-1’lik skorla Ümraniyespor’dan galan BB Erzurumspor, Kazım Karabekir’deki galibiyet hasretine 205 gün sonra MKE Ankaragücü karşısında son vermek istiyor.
Kazım Karabekir’deki en son galibiyeti  TFF 1. Ligin son maçında  Bereket Sigorta Ümraniyespor karşısında 4-1’lik skorla alan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, o gün bugündür 3 puanı evinde bir arada göremiyor.
2020-2021 sezonunda Süper Ligde geride kalan 21 haftada Kazım Karabekir Stadı’nda hiç maç kazanamayan Dadaşlar, 205 günlük evindeki maç kazanamama hasretine yarın saat 13:30’da Ankaragücü karşısında son vermek istiyor.
Mavi-beyazlılar, Kazım Karabekir Stadı’nda  bu sezon oynadığı maçlarda toplam 25 puan kaybederken, hanesine sadece 5 puan yazdırabildi.
Kazım Karabekir’deki en kötü sezonu
Kurulduğu günden itibaren rakiplerin Kazım Karabekir Stadı’ndaki korkulu rüyası olan BB Erzurumspor, bu sezon evinde maç kazanamıyor. Dadaşlar kendi sahasında tarihinin en kötü sezonunu geçirirken, özellikle pandemi sürecinde taraftarından yoksun olan  BB Erzurumspor iç saha avantajından tamamen uzak kaldı.
Sahasında 25 puan kaybetti
BB Erzurumspor, bu sezon geride kalan 21 haftada evinde 10 maç oynadı. Mavi-beyazlılar, bu karşılaşmalarda tam 25  puan kaybetti. Kazım Karabekir Stadı’ndaki maçlardan 5 puan alabilen Dadaşlar, deplasmanda daha başarılı bir grafik çizerek, topladığı 13 puanının 9’unu deplasman maçlarından aldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.