SPOR Haber Girişi : 07 Aralık 2020 14:29

HATAY DÖNÜM MAÇI OLSUN!

HATAY DÖNÜM MAÇI OLSUN!
Erteleme maçında Atakaş Hatayspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da hazırlıklar devam ederken, yarın ter antrenmanından sonra kafile Hatay'a geçecek.
Dadaş'ta yolculuk yarın
Süper lige aldığı kötü sonuçlar ile taraftarlarına hayal kırıklığı yaşatan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da gözler Hatayspor ile oynanacak olan erteleme maçına çevrildi. Hafta sonu İttifak Holding Konyaspor'a deplasmanda 2 - 0 mağlup olan mavi beyazlılar tam 7 maçtır kazanamıyor. Teknik Direktör değişikliğinden sonra şeytanın bacağını kırmak isteyen Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da camia Hatay'dan 3 puanla dönmek için kenetlendi. Konyaspor maçı sonrası Erzurum'a dönen ve dünden itibaren Hatayspor müsabakasına hazırlanan Mavi beyazlılarda Konyaspor karşılaşmasında kırmızı kart gören Murat Uçar dışında eksik bulunmuyor. Teknik direktör Hüseyin Cimşir, Hatay maçında galibiyet için sahaya çıkacaklarını ve kötü gidişata son vermek için ellerinden geleni yapacaklarını bildirdi. Alınan başarısız sonuçlardan dolayı oyuncularının moralsiz olduğunu dile getiren Cimşir, " Artık puan kaybetme gibi bir lüksümüz yok. takım olarak bir an önce toparlanıp kazanacağımız puanlar ile üst sıralara çıkmak istiyoruz. Zorlu bir virajdayız. İnşallah oyuncularımızın gayretleri ile Önce Hatayspor ardından ise oynayacağımız Gençlerbirliği maçlarını kazanarak çıkışa geçmeyi arzu ediyoruz." dedi. 
Bu arada yarın kulüp tesislerinde kısa bir ter antrenmanı yapacak olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, çalışmanın ardından Uçak ile Hatay'a gidecek. Hatayspor - B.B. Erzurumspor karşılaşması 9 Aralık Çarşamba günü saat 19.30’da Antakya Atatürk Stadı'nda oynanacak.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.