SPOR Haber Girişi : 05 Temmuz 2022 22:36

HEM HAZIRLIK MAÇI HEMDE FİKSTÜR HEYECANI YAŞANDI

HEM HAZIRLIK MAÇI HEMDE FİKSTÜR HEYECANI YAŞANDI
yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Erzurumspor ilk hazırlık maçını yaparken, İstanbul da ise fikstür çekiminin heyecanı vardı. Mavi beyazlılar ligin ilk müsabakasını seyircisi önünde oynayacak. 

Erzurumspor'da çifte heyecan vardı. 
yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Erzurumspor ilk hazırlık maçını yaparken, İstarbul'da ise fikstür çekiminin heyecanı vardı. Mavi beyazlılar ligin ilk müsabakasanı seyircisi önünde oynayacak. 
Kulüp tesislerinde yaklaşık on gündür hazırlıklarını sürdünen B.B Erzurumspor ilk hazırlık maçında Süper lig ekiplerinden Konyaspor’la karşılaştı. Dadaşların hocası Muzaffer Bilazer, genç oyuncuları Avrupa Kupalarında ülkemizi temsil edecek olan rakibi karşısında sahaya sürdü. Maçı Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Tolunay Kafkas da izledi. Mavi-beyazlılar hazırlık müsabakasını 4-0 kaybetti.
Perşembe günü ikinci hazırlık maçını yine süper lig ekiplerinden Giresunspor ile yapacak olan mavi beyazlılar sonrasında birkaç günlük bayram iznine çıkacak. 
Bu arada Türkiye Futbol fedarasyonu (TFF) dün Süper lig'in bugün ise 1. ligin fikstürünü çekti. 
Büyük heyecana sahne olan fikstür çekiminde Erzurumspor ilk hafta maçını istanbul takımlarından Pendikspor ile Kazım Karabekir stadında oynayacak. Ligde 5. haftayı bay geçecek olan mavi beyazlılar 16. ve 17 hafta maçlarında ise iki hafta üst üste deplasmanlarda puan arayacak. Ligin ilk yarısın son haftasında ise Erzurumspor Boluspor ile yine deplasmanda karşı karşıya gelecek.