SPOR Haber Girişi : 03 Temmuz 2020 21:02

HEP DESTEK TAM DESTEK

HEP DESTEK TAM DESTEK
Büyükşehir Belediye Başkanı ve B:B Erzurumspor kulübü onursal Başkanı Mehmet Sekmen Bugün kulüp tesislerine gelerek futbolcu ve teknik heyet ile kısa bir toplantı gerçekleştirdi.
Mehmet Sekmen moral aşıladı
Büyükşehir Belediye Başkanı ve B:B Erzurumspor kulübü onursal Başkanı Mehmet Sekmen Bugün kulüp tesislerine gelerek futbolcu ve teknik heyet ile kısa bir toplantı gerçekleştirdi. 
Göreve geldiği günden beri özellikle Büyükşehir Belediye Erzurumpor'a verdiği destek ile caimanın takdirini kazanan Başkan Mehmet Sekmen, adeta Erzurumspor ile yatıp kalkıyor. Mavi Beyazlı kulüben her daim yanında olan Sekmen, iyi günde de kötü günde de kulübün yanında. Son oynanan Adana Demirspor maçından alınan beklenmedik yenilgi sonrası camiayı yeniden ayaklandırmak için çaba gösteren Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen. bugün yine kulüp tesislerindeydi. Akşam antrenmanı öncesi tesislere gelen başkan Mehmet Sekmen, futbolcular ve teknik heyet ile kısa bir toplantı düzenledi. Bazı yöneticilerinde iştirak etitği toplantıda konuşan Başkan Sekmen, Erzurum'un ve Erzurumspor'un bir marka olduğunu ifade ederek, "sizler bu takımı ligde bugüne kadar başarıyla temsil ettiniz. Adana maçı çok önemliydi. Ancak şuan üç maçımız daha var ve kaybedilmiş bir şey yok. bir an önce toparlanıp kalan üç maçı kazanacağınıza ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u yeniden Süper Lige çıkaracağına yürekten inanıyorum. Bizler şehri yönetenler olarak her daim sizin yanınızdayız".dedi. 
FUTBOLCULAR "ŞANSIMIZ DEVAM EDİYOR" 
Son antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Mehmet Özdilek ile futbolculardan İbrahim Akdağ, Osman Çelik ve Juju Hamrun, önlerinde üç müsabakanın daha bulunduğunu ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un Süper lige çıkması için ellerinden geleni yapacaklarını belirttiler.  
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.