YAŞAM Haber Girişi : 16 Eylül 2022 22:50

HER DAİM ERZURUM'LULUK RUHU

HER DAİM ERZURUM'LULUK RUHU
Erzurumlu genç iş insanı Taner Şahika'nın Bursa da ki Erzurum'luları bir araya getirerek birlik ve beraberliği sağlamak adına yaptığı çalışmalar büyük beğeni topluyor. 

Bursa'da Erzurum Ruhu. 
Erzurumlu genç iş insanı Taner Şahika'nın Bursa da ki Erzurum'luları bir araya getirerek birlik ve beraberliği sağlamak adına yaptığı çalışmalar büyük beğeni topluyor. 
 Hem Erzurum hem de Bursa'da boya ve inşaat sektöründe hizmet veren Erzurum'lu iş insanı Taner Şahika, Bursa da ki dadaşları bir araya getirmek için arkadaşları ile birlikte kolları sıvamış ve Nilüfer Erzurum platformunu oluşturarak dost meclisini kurmuştu.  girişimcilik ve memleket sevdası ile ön plana çıkan Taner Şahika, Bursa da bulunan 100'e yakın dernek ve birkaç federasyonun yapamadığını yaparak Erzurum'luları birlik ve beraberlik içerisinde bir araya getirmek için çalışmalarını yüksek bir tempoda sürdürüyor. Beraberinde Caner DEMİR, Yavuz GÜL, Recep KAHRAMAN, Muhsin SUBAŞI, Cemil YAVUZ, Bülent SEYLAN, Yener MARAŞLI, İbrahim DEMİRCİ ve  Mehmet GÜLER ile birlikte "Nilüfer Erzurumlular" adı altında Dadaş dost Meclisini kuran Taner Şahika, yaptığı bu çalışma ile Bursa da ki Erzurum'luların takdirini kazanıyor. Beraberinde yönetim kurulu üyeleri arkadaşları ile birlikte Nerde bir Erzurumlu varsa kapılarını çalıp ziyaretler gerçekleştiren ve Şahika, Bursa'da görev yapan Erzurum'lu Bürokratlar, STK temsilcileri, Siyasiler ve iş insanları olsun dadaşları bir araya getirerek birlik beraberliği sağlama adına çok önemli adımlar atıyor. Erzurum'luluk ruhunu çok iyi yansıtan ve yaptığı etkinlikler ile Bursa'daki dernek ve federasyonu geride bırakan taner Şahika ve ekibi, yaptıkları başarılı çalışlamalar neticesinde kısa zamanda büyük beğeni topladı. Taner Şahika,  "Bursamızda Doğduğumuz şehir Erzurum'un Dadaşlık kültürünü  bizden sonraki nesillere taşıyabilmek için arkadaşlarımın müthiş heyecan ve isteği ile şahsımı da başkan seçerek, Havası sert insanı Mert Dadaşlarım ile bir yola çıkmıştık.  Tek niyetimiz Cenab-ı Hakka yakışan kul, Erzurum'a yakışan insan olmaktır. Bu kapsamda hemşehrilerimizi ziyaretler yaparak birlik beraberlik adına ve Büyük Aile olma yolunda ilerlemeye devam ediyoruz Biz birlikte çok daha Güçlüyüz"dedi. 
Bursa'da gerek görev yapan ve gerekse Erzurum'dan göç ederek yaşamlarını sürdüren dadaşlar ise Nilüfer Erzurum'lular dost meclisinin çalışmalarından büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, taner Şahika ve ekibine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.