SPOR Haber Girişi : 08 Ağustos 2021 22:24

HİÇMİ "DÜZGÜN" BİR YÖNETİM OLMAYACAK!

HİÇMİ
"HAYALLER HAWAİ, GERÇEKLER SANAYİİ!"
Hiçmi "DÜZGÜN" Yönetim olmayacak!
Yani zaman zaman haber manşetlerinde Kullandığım bir ifade var ki çok beğenilir. 
"HAYALLER HAWAİ, GERÇEKLER SANAYİİ!" diye. 
Evet sadece 1 puan fark ile Süper lige bir kez daha veda ettik. tam bu şoku yaşarken, birde üstüne üstlük Büyükşehir belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in "kulüpten elimizi ayağımızı çekiyoruz" açıklamasını yapması camiada adeta deprem etkisi yaratmıştı. Kötü gidişatın ardından herkes yeni bir yönetimin kulübün başına getirilmesini ve güçlü isimlerin listede yer almasını beklerken, Ortaya çıkan adaylarında "sekmen olmazsa bizde yokuz" diyerek geri çekilmeleri ve daha önce katıldığı bir televizyon programında "Başkanlığa aday değilim" diyerek çekildiğini belirten Mevcut başkan Ömer Düzgün'ün kongreye 24 saat kala hatıra gönüle bir liste yapıp ertesi günde kongreye liste sunması kulüpteki Hawai hayallerini yerle bir etti. 
Kongre sonrası camiada yeni yönetimden beklentiler büyüktü! Aslında büyük demekte pek doğru değil ya. Listede yer alan isimlerin gerek kulüple ilişkileri gerekse futbol ile ne kadar içli dışlı olduklarını şimdilerde herkes görmüştür!. Bana göre liste sadece bir kağıttan ibaret oldu. sebebi ise kongre salonunda fotoğraf karesine girmek için birbiri ile yarışan O yöneticiler şimdilerde kulüpte bile görünmez oldu! 
Daha önce yapılan kongrelerde yönetici olmak isteyenlere bir bedel konuyordu. son kongrede ise telefon ile yapılan görüşmelerde bırakın bedeli hatıra gönüle isimler yazıldı. Ömer Düzgün birilerinin dayatması ile mi yoksa koltuğu sevdiği için mi yeniden aday oldu bunu tam olarak bilemiyorum. Lakin görünen bir gerçek var ki daha lig başlamadan yönetimin beceriksiz ve sınıfta kaldığı gözler önüne seriliyor. 
"GERÇEKLER SANAYİİ" 
Kulüpte şimdilerde parasızlık noktasında ciddi sıkıntıların olduğu ve istenilen transferlerinde bu yüzden yapılamadığı dilden dile konuşuluyor. işin en önemli kısmı da yönetimin yaptığı transferlerin halen daha federasyondan lisanslarını dahi çıkaramaması. 
Yani demem o ki resmi olarak  lisansları çıkarılmayan ve şuan antrenmanlarda olan futbolcular yarın kulüpten elini kolunu sallaya sallaya çekip giderse hiç kimse şaşırmasın! 
Seçildiği günden beri Gerek kulüp Başkanı Ömer Düzgün ve gerekse Basın sözcüsü Ahmet Dal'ın medyanın karşısına çıkıp ta hiçbir açıklama yapmaması da yine dikkat çeken bir başka konu. kamuoyunun merakla açıklama beklediği bu iki isimde nedendir bilinmez ama basının karşısına çıkmamak için adeta direniyor! 
diğer kulüplerin yaptığı transferler ve kulüp başkanları ile yöneticilerinin basında çıkan haberlerini gördükçe Erzurumspor'un yönetimsel anlamda yüzünün gülmediği apaçık ortadadır.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.