GÜNDEM Haber Girişi : 27 Ocak 2022 11:31

HİKMET KARACA'DAN RASİM FIRAT'A VERYANSIN!

HİKMET KARACA'DAN RASİM FIRAT'A VERYANSIN!
Hikmet Karaca, "Bizim ESOB Başkanının yaklaşık 25 yıldır iş yeri yok. Birlik başkanlığında kalabilmek için hiç kimsenin bilmediği ve görmediği hayali bir iş yeri varmış!
Hikmet Karaca ESOB'a aday oldu. 
Erzurum Matbaa-Kırtasiye ve Tabelacılar Odası Başkanı Hikmet Karaca, Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Başkanlığı'na (ESOB) aday olduğunu açıkladı. Esnafların sorunlarını her platformda dile getirip birçok sorunun çözümüne önayak olan  Matbaa-Kırtasiye ve Tabelacılar Odası Başkanı Hikmet Karaca, gelen yoğun talep ve destekler sonrası Mayıs ayı içerisinde yapılacak olan Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Başkanlığı'na aday oldu.
ADAYLIĞINI AÇIKLADI FIRAT'I TOPA TUTTU! 
Kendi sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Hikmet karaca, mevcut birlik Başkanı Rasim Fırat'ı yerden yere vurdu. Karaca, son yaptığı paylaşımda, “Oda yâda Birlik Başkanı olabilmek için yasal olarak aktif esnaf ve aktif vergi mükellefi olmak gerekiyor. Ayrıca iş yeri sahibi de olmak gerekiyor.
Bizim ESOB Başkanının yaklaşık 25 yıldır iş yeri yok.
Birlik başkanlığında kalabilmek için hiç kimsenin bilmediği ve görmediği hayali bir iş yeri varmış!
Dün yapılan Erzurum Kuyumcular Esnaf Odasından seçilemeyeceğini anlayınca da adaylıktan çekildi. 
25 yıldır pasif esnaf olarak birlik ve oda başkanlığını sürdüren zat-ı muhterem, dün itibari ile kendi meslek gurubundan, haliyle odasından da KIRMIZI KART yemiş oldu. Bütün bu gelişmelere rağmen hala birliğe adayım diyor.
Adama sormazlar mı; ”Seni kendi meslektaşların bile güvenip seçmedi. 
Erzurum Esnafı sana nasıl güvenecek?” 
Pişkinliğin bu kadarı da olmaz ki kardeşim!
Bence, sen bir an önce düş bu esnafın yakasından, miadın resmen dolmuştur biladerim.” dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.