SİYASET Haber Girişi : 19 Ocak 2023 10:22

HINIS'TA SEZAYİ BEYAZTAŞ RÜZGARI

HINIS'TA SEZAYİ BEYAZTAŞ  RÜZGARI
Geçtiğimiz ay yeniden Oluşturulan Yeniden Refah Partisi Hınıs İlçe teşkilatında kongre heyecanı yaşandı. 

Yeniden Refah'ta Hınıs ilçe Başkanlığı kongresi yapıldı. 
Geçtiğimiz ay yeniden Oluşturulan Yeniden Refah Partisi Hınıs İlçe teşkilatında kongre heyecanı yaşandı. 
Daha önce Ak Parti'de siyaszete başlayan ve sonrasında Yeniden Refah Partisine geçen Hınıs'lı siyasetçi Sezayi Beyaztaş, İl Başkanı Adnan Bozan tarafından Hınıs İlçe başkanığına atanmıştı. İlçe teşkilatladının tamamlanmasının ardından kongrelere başlayan Yeniden Refah Partisinde Hınıs İlçe Başkanlığı kongreside yapıldı. Tek aday olarak Sezayi Beyaztaş'ın aday olduğu kongreye İl Başkanı Adnan Bozan, İl yönetim kurulu üyeleri, bazı İlçe başkanlarının yanı sıra çok sayıda partili katıldı. Divan Başkanlığını Mustafa Tanas'ın yaptığı Kongrede bir konuşma yapan Yeniden Refah partisi İl Başkanı Adnan Bozan, tişkilatlanma çalışmalarında her geçen gün güçlendiklerini ve Hınısta da tecrübeli ve çalışkan bir isim olan Sezayi Beyaztaş ile yola devam ettiklerini belirtti. İl Başkanı Adnan Bozan'ın konuşmasının ardından kürsüye gelen Hınıs İlçe Başkanı Sezayi Beyaztaş ise, oluşturulan yeni yönetim ile birlikte, siyaset'te yeni bir çığır açacaklarını ve tek amaçlarının Hınıs'a hizmet etmek olduğunu ifade etti. 
Yapılan konuşmalarından ardından seçime geçildi ve Sezayi Beşaztaş, tüm delegelerin oylarını alarak Yeniden Refah parntisinin İlçe Başkanlığı görevine getirildi. Bezaztaş'ın listesinde ise şu isimler yer aldı.  
İsmet Taşkın, Abdulbaki Aksu, Muhammed Ebuzer Baki, Cihat Polat, Kenan Koçak, Sefa İlter, Sebahattin Tazegül, Hüseyin İnce, Volkan Özoğlu ve Tümen Karataş.