YAŞAM Haber Girişi : 02 Ekim 2020 21:41

HORASAN'IN SAĞLAM BAŞKANI VAR!

HORASAN'IN SAĞLAM BAŞKANI VAR!
Abdulkadir Aydın'ın eski davasından dolayı cezasının onanması ve tutuklanmasının ardından oy birliğe ile Horasan Belediye Başkanlığına seçilen Hüseyin Sağlam, gönül belediyeciliği ilkesi ile şimdiden takdir topluyor.
Horasan'da Sağlam farkı!
Abdulkadir Aydın'ın eski davasından dolayı cezasının onanması ve tutuklanmasının ardından oy birliğe ile Horasan Belediye Başkanlığına seçilen Hüseyin Sağlam, gönül belediyeciliği ilkesi ile şimdiden takdir topluyor. Başkanlık görevine getirildikten sonra koltuğunda oturmaktan ziyade günün büyük bir bölümünü ilçe ve köylerde halkın içinde geçiren Belediye Başkanı Hüseyin sağlam, vatandaşlar ile bire bir görüşmelerde yaparak hem istekleri dinliyor hem de eksiklikleri yerinde tespit ediyor. Rutin Belediyecilik hizmetleri bir tarafa Maddi durumu iyi olmayan ailelere de ziyaretler gerçekleştirerek gönüllerde taht kuran Horasan belediye başkanı Hüseyin Sağlam, son olarak Karaca ören köyünde bir eve misafir oldu. Daha önce yaptığı geziler esnasında genç kızın laptop isteğine olumlu cevap veren Başkan Sağlam girişimleri sonucu hayırsever bir iş adamının hediye ettiği laptop bilgisayarı genç kıza ulaştırdı. Horasan Belediye Başkanı Hüseyin Sağlam, mahalle muhtarı ile birlikte kısa bir gezi yaparak eksikleri yerinde tespit etti ve görüştüğü Vatandaşların isteklerini dinledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.