YAŞAM Haber Girişi : 24 Ekim 2022 22:37

HORASAN'IN ÜÇ KÖYÜ HİZMET BEKLİYOR

HORASAN'IN ÜÇ KÖYÜ HİZMET BEKLİYOR
Erzurum'un Horasan İlçesine bağlı Akkeran, Akpınar ve pirali Köylerinde yollara asfalt atılmadığından dolayı çamur deryasını görüntüleri ortaya çıkmaya başladı.  

Herkese var ama üç köye yok! 
Erzurum'un Horasan İlçesine bağlı Akkeran, Akpınar ve pirali Köylerinde yollara asfalt atılmadığından dolayı çamur deryasını görüntüleri ortaya çıkmaya başladı.  Yeniden Refah partisi Horasan ilçe Başkanı Medeni Kılıçer ise yaşanan bu duruma sert tepki gösterdi.  
Erzurum'un Horasan İlçesine Bağlı üç köy'de vatandaşlar ilgisizliğe adeta isyan etmeye başladı. İlçe'ye bağlı 90'ın üzerinde köy yolunun asfaltlandığını dile getiren vatandaşlar, Akkeran, Akpınar ve pirali köylerinde ise yolların halen daha asfaltlanmaması nedeniyle en küçük bir yağışta çamur deryası ile karşı karşıya geldiklerini ifade ettiler. 
Yeniden Refah Partisi Horasan İlçe Başkanı Medeni Kılıçer'de köylere yaptığı ziyaretler esnasında yolların çamurlu olmasına tepki gösterdi. Daha önce İktidar partisi belediye başkanlarının övünerek "asfaltsız köy yolumuz kalmadı" açıklamalarını hatırlatan Kılıçer, " buyursun gelsinler ben Belediye Başkanlarına eşlik edip hangi köye hizmet gittiğini hangi köye gitmediğini göstereyim. Üç köyümüzde malesef halen daha asfalt olmamasından dolayı yollar çamur deryasına dönüşüyor. Bu köylerimizde yaşayan vatandaşlarımız hizmet ayrıcalığına tabi tutulduklarını ve üvey evlat muamelesi gördüklerini bizlere iletiyorlar. 
Bizlerde Yeniden Refah Partisi yöneticileri olarak halkımız ile yaptığımız istişarelerde hizmette ayrımcılık yapmayacak tek partinin Yeniden Refah Partisi olduğunu ifade eriyoruz. Horasan İlçemize Bağlı üç köyümüzde yollarımız berbat bir halde. AK Parti'li Belediyelerin bu köylerimize karşı sergilediği ilgisizliğe bira bir şahit oluyoruz. inşallah bu vurdumduymazlığa biz son vereceğiz"dedi.