SİYASET Haber Girişi : 07 Mayıs 2023 23:10

HORASAN SADIK ÇAT'I BAĞRINA BASTI

HORASAN SADIK ÇAT'I BAĞRINA BASTI
Yoğun bir tempoda seçim çalışmalarını sürdüren Yeniden Refah Partisi Erzurum Milletvekili adayı Sadık Çat, Horasan'da seçmenleri ziyaret etti. 

Sadık Çat: Milli görüş kalplere yazılmış 
Yoğun bir tempoda seçim çalışmalarını sürdüren Yeniden Refah Partisi Erzurum Milletvekili adayı Sadık Çat, Horasan'da seçmenleri ziyaret etti. 
Son haftasına girilen Genel seçimler öncesi Yeniden Refah Partisi Erzurum Milletvekili adayı Sadık Çat, İlçe gezilerine devam ediyor. 
Adaylığının açıklanmasının ardından oluştuduğu özel ekiple Köy, Mahalle, Belde, ilçe ve şehir merkezi olmak üzere girilmedik kapı sıkmadık el bırakmayan Yeniden Refah Partisi Erzurum Milletvekili adayı Sadık Çat, beraberinde Milletvekili aday adayı Yunus Emre Büyükkale, İl Başkan yardımcıları Muhsin Yılmaz ve teşkilat mensupları ile birlikte Horasan ilçesine çıkarma yaptı. Horasan İlçe Başkanı Medeni Kılıçer tarafından karşılanan Çat ve berberindekiler, Kırkgözeler köyünde kahvehane toplantısına katıldı ardından Horasan Sanayi sitesindeki esnafı ziyaret etti. Sanayi sitesindeki gezinin ardından ilçe merkezine geçen Milletvekili adayı Sadık Çat, esnaf geziside yaparak 14 mayıs seçimleri için vatandaşlardan destek istedi. Seçim gezisinin ardından kısa bir açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Milletvekili adayı Sadık Çat, "Milli görüş halkımızın kalplerine yazılmış. İnşallah verdikleri destek ile Milli görüş meclise girecek. Ata toprağımız Horasan İlçemizde Kırkgözeler köyünde kahvehane toplantısı ve Horasan Sanayisinde  Seçim çalışmalarımıza devam ettik.
Bizlere eşlik eden İlçe başkanımız Medeni KILIÇER beye teşekkür ediyorum, Allah kendisinden razı olsun. Bir kere daha net olarak söylüyorum ki Kalplere yazılmış Allah’ın izniyle Horasan Milli Görüş Meclise diyor."dedi.