SPOR Haber Girişi : 29 Aralık 2020 22:32

İBRAHİM AKDAĞ'A 3 MAÇ CEZA!

İBRAHİM AKDAĞ'A 3 MAÇ CEZA!
Denizlispor maçının bitimi ile birlikte soyunma odasına giderken maçın hakemine tepki gösteren ve hakaret eden İbrahim Akdağ, Profesyonel futbol disiplin kurulu tarafından 3 resmi müsabakadan men ve 13000 TL para cezasına çarptırıldı.
İbrahim Akdağ 3 maç yok! 
Denizlispor maçının bitimi ile birlikte soyunma odasına giderken maçın hakemine tepki gösteren ve hakaret eden İbrahim Akdağ, Profesyonel futbol disiplin kurulu tarafından 3 resmi müsabakadan men ve 13000 tl para cezasına çarptırıldı. 
Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel futbol disiplin kurulu bugün yaptığı toplantıda yine kulüplere ceza yağdırdı. Dosyaların tek tek görüşüldüğü toplantıda, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un takım kaptanı İbrahim Akdağ'da cezadan nasibi aldı. TFF'den yapılan açıklamaya göre, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPOR Kulübü sporcusu İBRAHİM AKDAĞ'ın, 23.12.2020 tarihinde oynanan BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPOR-YUKATEL DENİZLİSPOR Süper Lig müsabakasında, müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle 3 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 13.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verildi" denildi. Akdağ, Gaziantep Futbol kulübü ve Başakşehir ile oynanacak olan müsabakalarda da cezalarından dolayı forma giyemeyecek. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.