SPOR Haber Girişi : 12 Kasım 2020 22:12

İHTİYAR DADAŞLAR ÖYLE BİR ŞEY YAPTILAR Kİ!

İHTİYAR DADAŞLAR ÖYLE BİR ŞEY YAPTILAR Kİ!
Erzurum Dadaşlar Grubu’nun ihtiyar üyeleri önemli bir sosyal sorumluluk projesini yerine getirerek kendi imkanlarıyla Hataya’a giderek fidan dikimine katıldı.
İhtiyar dadaşlar Hatay'ı feht etti! 
Erzurum Dadaşlar Grubu’nun ihtiyar üyeleri önemli bir sosyal sorumluluk projesini yerine getirerek kendi imkanlarıyla Hataya’a giderek fidan dikimine katıldı.
Onlar Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un belki de en vefakar en cefakar taraftarları. Yaşları ne olursa olsun kalpleri hep Erzurumspor için açıyor. Mavi beyazlı renkler ile o kadar bütünleşmişler ki, kıyafetlerinde bile başka renk bulunmuyor. Pandemi öncesinde Takımın gerek içerde gerekse deplasmanlarda hep yanında olan İhtiyar dadaşlar, bu kez öyle bir girişimde bulundular ki, Hatay'ı kendilerine hayran bıraktılar. 
1995 yılında kurulan Zafer Lömenler liderliğindeki Dadaşlar Grubu’nun ihtiyar üyeleri önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza attı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Hatay’da meydana gelen orman yanında yok olan ormanların yerine fidan dikme seferberliği başlatması ve bu uygulamanın tüm Türkiye’de gerçekleşmesi sonucu binlerce ağaç toprakla buluşurken, İhtiyar Dadaşlar da kendi imkanlarıyla Hatay’a giderek toplu fiden dikme törenine katıldılar.
Erzurum tribünlerinin renkli topluluğu İhtiyar Dadaşlar, kendi imkanlarıyla Hatay’a ulaştı.
Erdem Alan, Baki Kırmızıgöz, Mehmet Keskelen, Yavuz Kotanoğlu ve Talat Ayaz gibi isimlerin yer aldığı İhtiyar Dadaşlar, Hatay’da fidan dikerek önemli ve anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine imza attı.
Hatay’da fidan diken Mavi-beyazlı taraftarlar, diktikleri fidanlara can suyunu da kendi elleriyle verdiler. Yoğun işleri nedeniyle arkadaşlarıyla birlikte Hatay’a gidemeyen Alaattin Arıkapan, “Arkadaşlarımız kendi imkanlarıyla büyük fedakarlık yaparak Hatay’a gittiler. Orada fidan dikerek hepimizi gururlandırdılar. Kendilerini tebrik ediyorum” diye konuştu.
İhtiyar Dadaşlar, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Yüksek İrtifa Kamp Merkezinin hizmete açıldığı ilk yıldan bugüne kadar kamp için Erzurum’u tercih eden Hatayspor’u da unutmadı.
Mavi-beyazlı taraftarlar, fiden diktikleri hatıra ormanında Dadaşlar Grubu ve Hatayspor’un bayraklarını açarak büyük bir dostluk örneği gösterdiler. İhtiyar Dadaşların bu tavrını görenler, “Helal Size İhtiyar Dadaşlar” demekten kendilerini alamadılar.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.