SPOR Haber Girişi : 30 Nisan 2021 23:48

İKİ ANTRENMAN İLE FENERBAHÇE MAÇINA ÇIKACAKLAR!

İKİ ANTRENMAN İLE FENERBAHÇE MAÇINA ÇIKACAKLAR!
Perşembe günü Başakşehir ile çok önemli bir maça çıkan ve öne geçmesine rağmen rakibinin de on kişi kaldığı maçta üstünlüğünü koruyamayarak mağlup olan Erzurumspor'da futbolculara bugün izin verilmişti.
Fenerbahçe mesaisi yarın başlıyor.
Perşembe günü Başakşehir ile çok önemli bir maça çıkan ve öne geçmesine rağmen rakibinin de on kişi kaldığı maçta üstünlüğünü koruyamayarak mağlup olan Erzurumspor'da futbolculara bugün izin verilmişti. 
Süper ligde hafta içi belki de en önemli müsabakasına çıkan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, 4. dakikada Emrah Başsan'ın attığı frikik gölü ile Başakşehir karşısında 1 - 0 öne geçmiş ve maçın 18. dakikasında ise rakibin on kişi kalması ise büyük bir avantaj sağlamıştı. Ancak özellikle maçın ikinci yarısında Teknik direktör Yılmaz Vural'ın orta alandan Obertan ile Omoloyu oyundan alarak oyuncu değişikliklerinde hatalar yapması mavi beyazlı takıma çok pahalıya mal oldu. 90 dakika sonunda rakip takım Başakşehir sahadan 2 - 1 üstün ayrılan taraf olurken, Erzurumspor adeta harakiri yaptı. Maçın ardından ise teknik direktör Yılmaz Vural futbolcularına bir gün izin verdi. 
Pazartesi akşam saat 20:30'da Şükrü Saraçoğlu stadında Fenerbahçe'ye konuk olacak olan Erzurumspor'da bu maçın hazırlıkları yarın öğlenden sonra yapılacak antrenman ile başlayacak. günü tek antrenman ile geçirecek olan mavi beyazlılar pazar günü ise ter antrenmanının ardından öğlenden sonra uçakla İstanbul'a hareket edecek. 
Başakşehir maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Emrah Başsan Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek. 
Bu arada Merkez Hakem Kuruluda hafta sonu yapılacak olan karşılaşmalarda görev alacak hakemleri açıkladı. Buna göre  Fenerbahçe Erzurumspor maçını Mete Kalkavan yönetecek.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.