SPOR Haber Girişi : 26 Ağustos 2020 22:07

İLK MAÇ ANKARAGÜCÜ

İLK MAÇ ANKARAGÜCÜ
Büyükşehir Belediyşe Erzurumspor ilk maçını deplasmanda Ankaragücü ile oynayacak. Süper Ligde 2020 / 2021 futbol sezonunun fikstürü İstanbul'da çekildi.
Fikstür çekimi yapıldı. 
Büyükşehir Belediye Erzurumspor ilk maçını deplasmanda Ankaragücü ile oynayacak.
Süper Ligde 2020 / 2021 futbol sezonunun fikstürü İstanbul'da çekildi. 1 yıllık aradan sonra yeniden Süper ligde mücadele edecek olan temsilcimiz Büyükşehir Belediye Erzurumspor,un maç programı belli oldu. kulüp Başkanı Hüyesin Üneş7in katıldığı fikstür çekiminde Mavi beyazlı ekip, ilk maçını Deplasmanda MKA Ankaragücü ile oynayacak. 21 takımın mücadele edeceği Süper ligde ilk haftayı İttifak holding Konyaspor bay geçerken, ligde 21. hafta'da ise Büyükşehir belediye Erzurumspor bay olacak. 
BAŞKAN HÜSEYİN ÜNEŞ: HAYIRLI OLSUN 
Büyükşehir Belediye Erzurumspor kulüp Başkanı Hüseyin Üneş fikstür çekimi sonrası yaptığı değerlendirmede, ilk beş haftada avantajlı bir fikstür elde ettiklerini ve ligin ilk yarısının son haftasını bay olarak geçirmelerinin de yine kendileri açısından olumlu olduğunu ifade etti. Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un Süper Lige yeniden renk katacağını sözlerine ekleyen Başkan Üneş, "öncelikli olarak fikstür çekiminin hayırlı olmasını diliyorum. malum ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. pandemi nedeniyle çok sor günler geçiren kulüplerin başında geliyoruz. ancak en kısa sürede bu zor süreci üzerimizden atarak, ilk hafta deplasmanda oynayacağımız Ankaragücü maçını kazanarak lige üç puan ile başlamanın arzusunu taşıyoruz"dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.