SPOR Haber Girişi : 21 Mayıs 2022 21:52

İLK RANDEVUNUN SAATİ BELLİ OLDU

İLK RANDEVUNUN SAATİ BELLİ OLDU
Süper Lige yükselme adına son 270 dakikalık bir süreç kaldı. Play-off' da İstanbulspor ile eşleşen Erzurumspor hazırlıklara başladı

Play-off ilk maçının saati belli oldu
Süper Lige yükselme adına son 270 dakikalık bir süreç kaldı. Play-off'da İstanbulspor ile eşleşen Erzurumspor hazırlıklara başladı. 
Büyük heyecan çarşamba günü start alıyor. Dört takımın Süper Lige çıkma mücadelesi vereceği Play-off etabında Erzurumspor ilk maçını çarşamba günü Kazım Karabekir stadında İstanbulspor ile oynayacak. Dün oynanan maçların ardından bir diğer play-off müsabakası ise Bandırmaspor ile Eyüpspor arasında yapılacak. Türkiye Futbol Federasyonu İki maçında saatini açıkladı. Karşılaşmalar çarşamba saat 18:30'da oynanacak. Denizlispor maçında as kadroyu kafileye dahil etmeyen ve Yeden oyunculara şans veren teknik patron Muzaffer Bilazer Bugün döndüğü Denizli deplasmanının ardından İstanbulspor maçının hazırlıklarına start verdi. Kulüp tesislerinde oyuncuları ile kısa bir toplantı gerçekleştiren Bilazer, "Artık hiçbir mazeretimiz yok. Kazanmaktan başka çerimizde yok. Rakip kim olursa olsun Erzurumspor'u Süper Lige çıkarmak adına elimizden geleni yapmaya mecburuz. Bu büyük camia sizlerden şampiyonluk bekliyor. Eminimki sizlerde bunu başarmak için elinizden geleni yapacaksınız. Sizlere güvenimiz tam"dedi.