SPOR Haber Girişi : 15 Nisan 2021 21:51

İŞİ EHLİNE TESLİM ETTİLER!

İŞİ EHLİNE TESLİM ETTİLER!
Erzurum’da birçok futbol kulübünde top koşturan örnek kişiliği ile takım kaptanlığı yapan ve spor camiasının sevilen isimlerinden biri olan Muharrem Baydan, Tüm Spor Adamları Dernek Başkanlığına getirildi.
Tüm Spor Adamları derneğinde Muharrem Baydan  dönemi
Erzurum’da birçok futbol kulübünde top koşturan örnek kişiliği ile  takım kaptanlığı yapan ve spor camiasının sevilen isimlerinden biri olan  Muharrem Baydan, Tüm Spor Adamları Dernek Başkanlığına getirildi.
Kısa atı TÜMSAD olan Tüm Spor Adamları Derneği Erzurum Şubesinde genel kurulu heyecanı vardı. Spor alanında etkin bir kimliğe sahip olan Muharrem Baydan genel kurulda Başkan olarak seçildi. 
3 Temmuz Stadı’ndaki Tüm Spor Adamları  Dernek Binasında  Koronavirüs (Kovid-19) pandemisi salgını nedeniyle Maske Mesafe  ve Hijyen  kurallarına uygun olarak yapılan seçimde söz alan kurucu Başkan Ferit Karakoca, Tüm Spor Adamları Derneği’nin Erzurum’a hayırlı olması dileğinde bulundu. Karakoca, TÜMSAD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi olması nedeniyle Erzurum Şube Başkanlık Görevini Muharrem Baydan’a bıraktı.
Karakoca’ya teşekkür etti
Yapılan seçimde TÜMSAD Erzurum Şube Başkanlığına seçilen Muharrem Baydan, konuşmasında Tüm Spor Adamları Derneği Erzurum Şubesi’nin  kurulmasında çok büyük emek sarf eden kurucu başkan Ferit Karakoca’ya teşekkür ederek, “Ferit başkan bana ve yönetimine güvendiği için kendisine teşekkür ediyorum. TÜSİAD ailesine layık olmaya çalışacağım. Bana ve ekibime güvenenleri mahcup etmeyeceğim” diye konuştu.
Baydan, Tüm Spor Adamları Derneği olarak Erzurum’da Amatör, Profesyonel spor branşları ile Milli takım düzeyinde mücadele eden tüm kulüplerimiz ile sporculara katkıda bulunmak için çalışacaklarını söyledi.  Baydan,  “Futbol, atletizm, boks , kayak , tenis , karate , judo , güreş gibi ismini sayamadığımız  tüm branşlarda Erzurum’umuza  katkıda bulunmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.
Futbolcu olarak Dağcılıkspor, Köy Hizmetleri, Dumlu Beldespor, Amasyaspor, İstanbul Eyüpspor ve Erzurum Aras Elektrik Dağıtım Spor Kulüpleri’nin formalarını terleten eski sporcu Muharrem Baydan, Ferit Karakoca’dan aldığı görev bayrağını en iyi şekilde temsil edeceğini sözlerine ekledi.
Tüm Spor Adamları Derneği Erzurum Şube Yönetimi şu isimlerden oluştu:
Muharem Baydan (Başkan)
Ferit Karakoca (Başkan Yardımcısı)
Sinan Taskesenlioğlu (Başkan Yardımcısı)
Fehmi Haymanalı (Genel sekreter)
Onur araz (Mali Sekreter)
Murat Daşdemir (Denetim Kurulu Başkanı)
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.