SİYASET Haber Girişi : 08 Mayıs 2023 23:28

İSLAM YILDIRIM AÇIK VE NET KONUŞTU

İSLAM YILDIRIM AÇIK VE NET KONUŞTU
Erzurum Bağımsız Milletvekili Adayı İslam Yıldırım, "siyasetin en önemli unsuru güvendir. Eğer bu güveni boşa çıkaracaksam Allah Bana vekilliği nasip etmesin" dedi. 

İslam Yıldırım canlı yayında açık ve net konuştu 
Erzurum Bağımsız Milletvekili Adayı İslam Yıldırım, "siyasetin en önemli unsuru güvendir. Eğer bu güveni boşa çıkaracaksam Allah Bana vekilliği nasip etmesin"dedi. 
14 Mayıs 2923 Pazar günü yapılacak olan Genel Seçimlerde Erzurum'dan bağışsız Milletvekili adayı olan İslam Yıldırım, tverzurum'da Gazeteci Naci Ergen'in hazırlayıp sunduğu "SİYASET SAATİ" programında canyı yayın konuğu oldu. Yoğun bir seçim çalışması sergileyen ve gittiği her bölgede sıcak bir ilgi ile karşılanan İslam Yıldırım, programda verdiği net mesajlar ile dikkat çekti. Siyasetin Sermayesinin insan olduğunu ifade ederek sözlerine başlayan Bağımsız milletvekili Adayı İslam Yıldırım, " koltuk heveslisi biri değilim. Amacım insanların bana olan güvenini boşa çıkarmamak. Zaten her fırsatta söylüyorum seçildiğim zaman eğer deişeceksem ve insanlara faydasız olacaksam Allah bana vekilliği nasip etmesin. Gittiğimiz her yerde bize inanan ve büyük destek veren vatandaşlarımıza hizmet etmek en büyük gayem. Ben doğal bir insanım. Zaten beni ve ailemi özellikle Babam Yusuf Yıldırım'ı herkes tanıyor. Bizler sorumluluğumuzun bilinci ile bu yola çıktık ve temiz bir siyaset ile seçimlere hazırlanıyoruz. Sıkıntılar oldukça fazla. başta tarım ve hayvancılık olmak üzere esnafın her türlü sorunlarında yanlarında olacağını her fırsatta dile getiriyorum. 
Şehrin tek bağımsız adayıyım.esnafın da çiftçinin de iş dünyasının da sesi olacağım"  dedi.