SPOR Haber Girişi : 24 Mart 2021 22:08

İSMAİL KARTAL İLK ÇALIŞMAYI YARIN YAPACAK!

İSMAİL KARTAL İLK ÇALIŞMAYI YARIN YAPACAK!
Antalyaspor maçı sonrası verilen Milli aradan dolayı futbolcular 3 gün izne ayrılırken, mavi beyazlı kulüpte teknik direktör değişikliği de yaşanmıştı.
İsmail Kartal'ın ilk antrenmanı yarın
Antalyaspor maçı sonrası verilen Milli aradan dolayı futbolcular 3 gün izne ayrılırken, mavi beyazlı kulüpte teknik direktör değişikliği de yaşanmıştı. 
Süper ligde son maçlarda aldığı başarısız sonuçlar ile alt sıralardan bir türlü kurtulamayan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da  Antalyaspor maçı sonrası teknik direktör Mesut Bakkal yöneticiler ile görüşerek istifa etmişti. Alınan 3 - 1 lik mağlubiyetin ardından  teknik direktörünü de kaybeden mavi beyazlılarda yönetim futbolcuların izinde olduğu anda İsmail kartal ile görüşerek anlaşma sağladı ve mukavele imzaladı. 
Milli ara nedeniyle Antalya'da kamp yapılması kararlaştırılan Erzurumspor'da futbolcular bugün akşam kampı yapılacağı otelde yeniden toplandı. yarın kampın ilk antrenmanını gerçekleştirecek olan mavi beyazlılarda teknik direktör İsmail Kartal ve yardımcıları da otele yerleşti.  Yeni teknik direktör İsmail Kartal'ın ilk antrenman öncesi oyuncular ile bir tanışma toplantısı düzenleyeceği ve içinde bulundukları durumdan çıkma adına neler yapılabileceği konusunda oyuncular ile istişarelerde bulunması bekleniyor. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.